مبانی پخت شیرینی
برای خنک کردن، جدا کردن ورق ها و پوشش های پلاستیکی، اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق (یا ۴ ساعت در یخچال) بماند. در مایکروویو قرار ندهید. برای جلوگیری از چسبیدن، همیشه خمیر شیرینی را بر روی یک سطح با مقداری آرد قرار دهید. (توجه داشته باشید: ما از ورق های منجمد ۹ اینچ مربعی(۲۲٫۵ سانتی متر) برای این دستورالعمل استفاده کردیم. اگر بزرگتر باشد، قبل از شروع به ۹ اینچ تقسیمشان کنید.) اگر خمیر در هنگام کار شما چسبنده باشد، آن را چند دقیقه به فریزر بازگردانید. از آب و تخم مرغ استفاده کنید تا خمیر پف کرده را طلایی و براق کنید. برای کمک به چسباندن قطعات به هم از آب وتخم مرغ استفاده کنید. به آرامی ۱ تخم مرغ را با ۲ قاشق چای خوری آب مخلوط کنید. پودر کیک پف شونده را بر روی ورق های پخت و پز بریزید. شکر و ادویه و فل فل را مخلوط کنید و با ۱ برس کره ذوب شده را روی ورق کیک پف شده بکشید. ۳ قاشق غذا خوری شکر و ۲ قاشق چای خوری پوره سیب را روی آن بپاشید. خمیر را از وسط تا کرده و آنرا به شکل یک مستطیل ۷ در ۱۲ اینچ در بیاورید. آن را به شش مستطیل ۳٫۵ در ۴ اینچی برش بزنید. و ۶ تا ۸ دقیقه بگذارید به صورت قرمز و طلایی سرخ شود.مربع توت فرانسوی
۱ تخم مرغ را با ۱ قاشق چای خوری وانیل مخلوط کنید. ورق کیک پف دار را به مربع های ۱۲ اینچی تقسیم کنید. قلم مو را با تخم مرغ آغشته کنید و بر روی خمیر بمالید. ۲ قاشق چای خوری شکر و دارچین بر روی مربع ها بریزید. خمیر را در ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا طلایی شود. می توانید با توت ها و انواع شکر ها آن را تزیین کنید.
کیک گیاهی
۴ تخم مرغ را با ۴/۳ فنجان کرم سنگین، ۱/۴ فنجان فلفل دلمه ای (جعفری، تهرگون و تره)، ۱/۲ قاشق چای خوری نمک و یک مقداری چاشنی مخلوط کنید. ورق کیک پف دار را به یک مربع ۱۲ اینچی رول کنید. رول خمیر را به یک بشقاب ۹ اینچی بچسبانید و دور خمیر را به سمت بالا بچرخانید. با مخلوط تخم مرغ روی کیک بکشید تا طلایی شود. زمان پخت در ۴۰۰ درجه فارنهایت در مدت زمان ۳۰ دقیقه، تا زمانی که کیک طلایی شود تنظیم کنید.
کیک سرخ
ورق کیک پف شده را به صورت مستطیل های یک در دو اینچ برش بزنید. پختن را در ۳۵۰ درجه فارنهایت و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه با روغن انجام دهید تا کیک براق شود. مقداری پودر قند وشکر را بر روی کیک بپاشید تا زیبا شود.
بگینت (نوعی شیرینی فرانسوی) قزل آلای دودی
بگینتها را درست کنید (شماره ۴)؛ به آرامی آنها را خنک کنید (از شکر استفاده نکنید). چهار اونس قزلآلای دودی، چهار اونس پنیر خامهای، ۳ قاشق چایخوری شیوید ریزشده و یک قاشق سوپخوری آب داخل مخلوطکن بریزید و نمک و فلفل را به آن اضافه نمایید (و آنها را هم بزنید). یک Piping Bag (کیسههای پلاستیکی کوچک که یک سر آنها سوراخ کوچکی دارد و برای ریختن خامه و یا موارد دیگر بر روی شیرینی استفاده میشود) را با مخلوط قزلآلا پر کنید و آنرا روی بگینت ها بریزید.
نان شکری با شکلات فندق
طرز تهیه: بگذارید نان ها سرد شود. یک قیف با دهانه مناسب انتخاب کنید و آن را با شکلات فندقی پر کنید. روی نان ها را با شکلات فندقی پر کنید و شکر قنادی مخلوط با پودر کاکائو را روی آن بپاشید.
دونات کروسان
قلموی آغشته به تخم مرغ زده شده را روی خمیر بکشید. آن را به سه قسمت تخت تقسیم کنید. سه تکه ۳ اینچی را جدا کنید. تکه ۱ اینچی را از مرکز گرد کنید. آن را به مدت ۳۰ دقیقه در هوای آزاد قرار دهید. آن را در فر با دمای ۳۶۰ درجه فارنهایت، تا زمانی که به رنگ قهوه ای طلایی در بیاید، تقریبا ۶ دقیقه قرار دهید. سپس آن را در حالی که گرم است آغشته به شکر کنید. با یک قیف که دهانه کوچکی دارد، مقداری پودینگ وانیلی به داخل دونات تزریق کنید. این دونات را با مربای گرم میل کنید.
دونات ژله ای
از ۲ ورق خمیر پف دار، برش هایی به اندازه ۳ اینچ (۱۸ کل) جدا کنید. ۲ قاشق چای خوری ژله روی نیمی از تکه ها بریزید، لبه ها را به تخم مرغ آغشته کنید و /ان ها را به هم فشار دهید. پخت را در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت تا زمان طلایی شدن تا حدود ۲۵ دقیقه ادامه دهید. سپس روی آن را با کره ذوب شده و شکر تزئین کنید.
دونات براق
با استفاده از قلمو مقداری تخم مرغ و آب را بر روی خمیر بمالید و سپس لایه دوم خمیر را بر روی آن بفشارید. خمیر ها را به صورت دایره ای برش دهید و سپس از درون آن یک دایره کوچک خارج کنید. سپس بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت در فر بپزد تا طلایی و براق شوند. سپس آن ها را به حال خود رها کنید تا سرد شوند. برای لعاب، ۱ قاشق غذاخوری شکر قنادی را با ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید و مقداری رنگ خوراکی به آن اضافه کنید. سپس روی آن را با این لعاب تزیین کنید.
تخم مرغ سنتی (بندیک)
یک خمیر پفدار را به صورت یک مربع ۱۰-اینچی دربیاورید و آنرا به صورت چهار مربع ۵-اینچی برش بزنید. با استفاده از چنگال وسط آنها را سوراخ سوراخ کنید به صورتی که یک حاشیه نیم اینچی بدون سوراخ باقی بماند. آنرا در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت پخته و اگر وسط آنها پف کرد با یک قاشق صاف کنید تا زمانیکه پس از ۲۰ دقیقه طلایی شوند. روی هریک از آنها یک قطعه گرمشده از گوشت نمک-سود کانادایی و یک تخممرغ آبپز بپوشانید. به صورت نمنم روی آن سس هالندیز (سسی مرکب از کره، زرده تخممرغ، آبلیمو و سرکه) بریزید.
پی نوشت:
هر اینچ معادل حدود ۲٫۵ سانتی متر می باشد