امام جماعت مسجدی در انگلیس به اتهام حمایت از داعش، محکوم شد
خبرگزاری شبستان: دادگاه جنایی انگلیس، امام جماعت مسجد استافوردشایر را به اتهام ترویج تروریسم و حمایت از تروریست های داعش محکوم کرد.
سرویس : مسجد و کانون ها - مساجد جهان | زمان : | ۱۳۹۶/۷/۲ - ۰۹:۱۲ | شناسه خبر : | ۶۵۷۸۲۷ |
امام جماعت مسجدی در انگلیس به اتهام حمایت از داعش، محکوم شد خبرگزاری شبستان: دادگاه جنایی انگلیس، امام جماعت مسجد استافوردشایر را به اتهام ترویج تروریسم و حمایت از تروریست های داعش محکوم کرد. |

این امام جماعت، جوانان به ویژه افراد زیر 15 سال را به پیوستن به گروهک تروریستی داعش تشویق میکرده است.
کامران حسین، 40 سال سن دارد و پلیس وی را پس از سخنرانی در نماز جمعه بازداشت کرد و بعد از ظهر جمعه (31 شهریورماه) دادگاه جنایی وی را متهم شناخت.
وی در سخنان خود نمازگزاران به ویژه جوانان زیر سن 15 سال را تحریک کرده و گفته بود که اقدامات تروریستی بهتر از آن چیزی است که در مدرسه یاد میدهند و این افراد در مقابل گلوله و شمشیر هراسی ندارند.
این امام جماعت، بارها در سخنان خود از عبارات خطرناک مروج تروریسم استفاده کرده بود و یکی از افسران اطلاعات نیز مدتها بود وی را زیر نظر داشت و سخنان وی را ضبط کرده بود.
کامران حسین، در دفاعیات خود گفت که حق آزادی بیان دارد.
پایان پیام/43







