بیوگرافی کامل و زندگی نامه استیو جابز نابغه و بنیان گذار شرکت اپل
زندگینامه کامل استیو جابز بنیانگذار اپل استیو جابز به همراه استیو وازنیاک بنیان گذار شرکت اپل بود که اکنون ارزشمندترین شرکت جهان محسوب می شود. شاید زندگی نامه استیو جابز از هر فرد دیگری متفاوت باشد. وی در سال 1955 در شهر سان فرانسیسکو ایالت کالیفرنیای آمریکا دیده به جهان گشود. جابز شرکت اپل را همراه...
استیو جابز به همراه استیو وازنیاک بنیان گذار شرکت اپل بود که اکنون ارزشمندترین شرکت جهان محسوب می شود. شاید زندگی نامه استیو جابز از هر فرد دیگری متفاوت باشد. وی در سال ۱۹۵۵ در شهر سان فرانسیسکو ایالت کالیفرنیای آمریکا دیده به جهان گشود. جابز شرکت اپل را همراه وازنیاک در سال ۱۹۷۶ پایه ریزی کرد.
زندگی نامه استیو جابز
استیون پاول جابز (Steven Paul Jobs) در ۲۴ فوریه ۱۹۵۵ میلادی (۵ اسفند ۱۳۳۳) در شهر سان فرانسیسکو (San Francisco) ایالت کالیفرنیا (California) ایالات متحده آمریکا دیده به جهان گشود. او از مادری آلمانی-سوئیسی به نام جوئان شیبل (Joanne Schieble) و پدری سوری و مسلمان به نام عبدالفتاح الجندلی (Abdulfattah Jandali) زاده شد. این دو تحصیل کرده دانشگاه ویسکانسین (Wisconsin) بودند. جندلی استاد علوم سیاسی و شیبل نیز متخصص گفتار درمانی بود.
خانواده ی جوئان مسیحی و خانواده ی عبدالفتاح مسلمان بودند. جوئان به دلیل مخالفت خانواده ی محافظه کارش جهت ازدواج با یک فرد مسلمان نتوانست فرزندش را بزرگ کند. به همین دلیل آنها حضانت فرزند بدون نام خود را به یک خانواده ی دیگر سپردند.
زندگی با ناپدری و نامادری
پاول رینولد جابز (Paul Reinhold Jobs) و کلارا هاگوپیان (Clara Hagopian) والدین جدید او بودند که نام استیو بر وی گذاشتند. استیو جابز تا سن ۲۷ سالگی از والدین حقیقی و خواهر خود، مونا سیمپسون (Mona Simpson) خبردار نشد.
پاول کهنه سرباز گارد ساحلی و یک ماشینکار بود. کلارا نیز به شغل حسابداری مشغول بود. محل اقامت آنها شهر ماونتن ویو (Mountain View) در ایالت کالیفرنیا بود. این شهر در منطقه ای کوهستانی واقع شده است که بعدها با نام سیلیکون ولی (Silicon Valley) شناخته شد. استیو و پدرش در گاراژ خانه روی وسایل الکترونیک مشغول به کار بودند. پاول به فرزندش آموخت که چگونه قطعات الکترونیک را باز کرده و دوباره سرهم کند. این سرگرمی باعث شد که اعتماد به نفس و توانایی جابز در کار با لوازم الکترونیک بسیار بالا رود.
تحصیلات و شروع یک ماجراجویی برای استیو
بیوگرافی کامل استیو جابز
زندگی نامه استیو جابز بر نبوغ و استعداد او دلالت دارد. وی با تحصیلات رسمی و مدرسه مشکل فراوانی داشت. تحصیلات ابتدایی برای جابز خسته کننده بود. معلم کلاس چهارم او برای ترغیب استیو، مدام به او جایزه و به نوعی رشوه می داد. مسئولین مدرسه پیشنهاد دادند که استیو به صورت مستقیم به دوران متوسطه هدایت شود اما این پیشنهاد توسط والدین او رد شد.
چند سال بعد استیو در دبیرستان هومستد (Homestead) پذیرفته شد. آنجا بود که با همکار آینده ی خود یعنی استیو وازنیاک (Steve Wozniak) آشنا شد. وازنیاک کسی بود که در دانشگاه برکلی (Berkeley) کالیفرنیا نیز حضور داشت. وازنیاک طی یک مصاحبه با مجله ی جهانی پیسی ورلد (PC World) در خصوص علت موفقیت خود و جابز این گونه صحبت کرد:
ما هردو عاشق الکترونیک و شیوه ی استفاده از تراشه های دیجیتال بودیم. تعداد محدودی افراد از این تراشه ها و نحوه ی استفاده از آنها اطلاع داشتند. من تعداد زیادی رایانه طراحی کرده بودم؛ به همین دلیل در زمینه ی طراحی رایانه و الکترونیک به مراتب از او جلوتر بودم. با این وجود علایق مشترکی نیز بین ما وجود داشت. هردوی ما گرایش های مستقل و مربوط به خود را در خصوص مسائل متفاوت داشتیم.
آتاری و سفرهای معنوی الهام بخش او بود
در این کتاب شما با زندگی پر فراز و نشیب استیو جابز اشنا خواهید شد
پس از دوران دبیرستان، جابز در کالج رید (Reed College) واقع در شهر پورتلند (Portland) ایالت اورگن (Oregon) پذیرفته شد. ۶ ماه بعد استیو از کالج کناره گیری کرد. پس از آن به مدت ۱۸ ماه در برخی کلاس های کالج به صورت پراکنده شرکت می کرد. بعدها استیو جابز تأثیر شگفت انگیز یکی از کلاس های خوشنویسی را در توسعه ی تایپوگرافی عنوان می کند.
جابز در سال ۱۹۷۴ به عنوان طراح بازی های ویدیویی در شرکت آتاری (Atari) مشغول به کار شد. چند ماه بعد آتاری را رها کرد و به دنبال معنویات و آشنایی با مکتب ذن (Zen) به هندوستان سفر کرد. در این سفر با داروی روان گردان الاسدی (Lysergic acid diethylamide) نیز آشنا شد و استفاده ی فراوانی از آن می کرد.
پایه گذاری اپل با فروش فولکس واگن و ماشین حساب
… زندگی نامه steve jobs, دانلود کتاب زندگی نامه مدیر عامل اپل, کتاب فارسی زندگی نامه استیو جابز, …
در سال ۱۹۷۶ در حالی که استیو جابز تنها ۱۶ سال سن داشت به همراه وازنیاک شرکت اپل کامپیوتر (Apple Computer) را پایه گذاری کردند. محل شرکت در گاراژ خانوادگی جابز بود. سرمایه ی اولیه نیز از محل فروش اتوبوس فولکس واگن جابز و ماشین حساب مهندسی محبوب وازنیاک تأمین شد.
جابز و وازنیاک در عرصه ی رایانه اعتبار فراوانی پیدا کردند. آنها این اعتبار را مرهون ساخت رایانه های کوچک، ارزان و قابل دسترس برای همه بودند. وازنیاک رایانه ها را طراحی می کرد و جابز هم وظیفه ی بازاریابی و فروش آنها را بر عهده داشت. در نهایت هرکدام از رایانه های اپل (Apple I) با قیمت ۶۶۶٫۶۶ دلار به فروش رسیدند. حدود ۷۷۴ هزار دلار از محل فروش نسل اول رایانه ی اپل برای شرکت به دست آمد.
More زندگی نامه استیو جابز videos
۳ سال پس از عرضه ی نسل دوم رایانه های اپل یعنی اپل II، فروش شرکت ۷۰۰ درصد افزایش یافت و به ۱۳۹ میلیون دلار رسید. در سال ۱۹۸۰ اپل کامپیوتر به یک شرکت سهامی عام به ارزش ۱٫۲ میلیارد دلار تبدیل شد. جابز پس از این جریان جان اسکالی (John Sculley)، یکی از مدیران پپسی را برای سمت مدیر عامل اپل تطمیع کرد. گفته می شود که جابز به اسکالی گفته است که «می خواهی تا آخر عمرت آب شکر بفروشی یا اینکه به اپل بیایی و دنیا را تغییر دهی؟»
خروج از شرکت
زندگی نامه استیو جابز را با خروج وی از شرکت محبوبش ادامه می دهیم. با وجود موفقیت های فراوان، محصولات بعدی اپل از نقص های طراحی متعددی برخوردار بودند. این نقص ها به فراخوانی و جمع آوری محصولات، ناامیدی مصرف کنندگان و موفقیت رقیب آنها آیبیام (IBM) منجر شد. فروش رایانه های آیبیام از اپل بیشتر شد و رقابت سختی در بازار در گرفت. در سال ۱۹۸۴ اپل با عرضه ی رایانه ی مکینتاش در صدد رقابت با آیبیام برآمد. با وجود فروش بالا و بیشتر از رایانه های آی بی ام، هنوز مشکلی وجود داشت. مکینتاش با قطعات آیبیام سازگار نبود و این می توانست مصرف کنندگان را از اپل روی گردان کند.
به دنبال این مشکلات جان اسکالی، جابز را مشکلی برای موفقیت های شرکت دانست. هیئت مدیره نیز علیه او جبهه گیری کردند. از همین رو استیو جابز در شرکتی که خود بنیان گذاری کرده بود به حاشیه رانده شد. این عامل کافی بود تا جابز تصمیم به خروج از اپل بگیرد و شرکت جدیدی راه اندازی کند. بدین ترتیب شرکت سخت افزار و نرم افزار نکست (NeXT) علامت تجاری جدیدی بود که در زندگی نامه استیو جابز نمایان شد.
موفقیت های خارج از اپل
استیو جابز چرا مرد,استیو جابز که بود,استیو جابز سخنرانی,استیو جابز ویکی پدیا,استیو جابز pdf …
سال های آتی جابز بخش گرافیک رایانه ای شرکت لوکاسفیلم (Lucasfilm) را از جورج لوکاس (George Lucas)، کارگردان، تهیه کننده و فیلم نامه نویس آمریکایی خریداری کرد. سپس شرکت جدید را استودیوی پویانمایی پیکسار (Pixar Animation Studios) نام نهاد. جابز به موفقیت پیکسار ایمان داشت. به همین دلیل ۵۰ میلیون دلار از سرمایه ی شخصی خود را صرف این شرکت نمود. فیلم های بسیار معروفی از جمله «داستان اسباب بازی» (Toy Story)، «در جستجوی نمو» (Finding Nemo) و «شگفت انگیزها» (The Incredibles) پیکسار را سر زبان ها انداخت. فیلم های پیکسار در مجموع ۴ میلیارد دلار درآمد داشتند. در سال ۲۰۰۶ پیکسار با والت دیزنی (Walt Disney) ادغام شد و استیو جابز را به بزرگترین سهام دار والت دیزنی تبدیل کرد.
بازسازی اپل و اوج زندگی نامه استیو جابز
راز های موفقیت,راز موفقیت دانشمندان,اپل,راز موفقیت, استیو جابز,زندگی استیو جابز ,سخنان …
جدای از موفقیت پیکسار، شرکت نکست در ارائه ی سیستم عامل خود و تسلط بر بازار آمریکا ناتوان بود. بالأخره اپل در سال ۱۹۹۶ شرکت نکست را با قیمت ۴۲۹ میلیون دلار خریداری کرد. همان سال بود که استیو جابز با سمت مدیر عامل به شرکت خود بازگشت.
همان طور که شرکت اپل طی دهه ی ۱۹۷۰ با وجود استیو جابز قدرت گرفت، با بازگشت او دهه ی ۱۹۹۰ نیز زمان قدرت نمایی دوباره ی اپل بود. با تیم مدیریت جدید و ایجاد تغییراتی در سهام شرکت دوباره اپل به روزهای خوب خود بازگشت. ورود تکنولوژی شرکت نکست نیز در این موفقیت تأثیر بسزایی داشت. جابز با قبول سمت مدیر عامل موقت در شرکت خود به ادامه ی فعالیت پرداخت و از این زمان به بعد تا انتهای عمر خود تنها ۱ دلار در سال حقوق دریافت می کرد. محصولات خلاقانه ای نظیر آیمک (iMac)، کمپین های تبلیغاتی مؤثر و البته طراحی های استادانه، اپل را دوباره سر زبان ها انداخت.
سرطان پانکراس
من واقعاً ترغیب شدم کتاب زندگی نامه استیو جابز رو هم …
زندگی نامه استیو جابز نقاط تاریکی نیز دارد. یکی از تاریک ترین بخش های آن مربوط به سرطان او است. در سال ۲۰۰۳ جابز دریافت که تومور نورواندوکرین (Neuroendocrine tumor) دارد. این تومور یک نوع نادر اما قابل درمان از سرطان پانکراس یا لوزالمعده است. استیو جابز به جای اینکه فوراً اقدام به عمل کند، یک رژیم غذایی گیاهی را در پیش گرفت. وی ۹ ماه تمام عمل جراحی را به تعویق انداخت و اعضای هیئت مدیره ی اپل از این اقدام او به ستوه آمدند. هیئت مدیره بر این باور بودند که در صورت پی بردن سهام داران از بیماری مدیر عامل، سرمایه ی خود را از اپل بیرون می آورند. بالأخره در سال ۲۰۰۴ با یک عمل جراحی موفق تومور از بدن جابز خارج گشت.
ادامه ی نوآوری ها
اپل محصولات انقلابی نظیر مکبوک ایر (Macbook Air)، آیپاد (iPod) و آیفون (iPhone) را معرفی کرده که همه ی آنها در تکامل تکنولوژی مدرن و امروزی نقش بسزایی ایفا کرده اند. بلافاصله پس از معرفی یک محصول جدید از سوی اپل، شرکت های دیگر شروع به ساخت محصولات سازگار با آن می کنند. ارزش سهام اپل در سال ۲۰۰۷ به طرز چشم گیری افزایش یافت. ارزش هر سهم اپل در این سال به ۱۹۹٫۹۹ دلار رسید و سود ۱٫۵۸ میلیارد دلاری را برای شرکت به ارمغان آورد.
در سال ۲۰۰۸ آیتیونز (iTunes) به دومین توزیع کننده ی موسیقی در آمریکا تبدیل شد. در همین سال اپل از سوی مجله ی فورچون (Fortune) رده ی نخست تحسین برانگیزترین شرکت آمریکا را به خود اختصاص داد. اپل همچنین به لحاظ بازده ی اقتصادی برای سهامداران نیز میان ۵۰۰ شرکت در مقام نخست جای گرفت.
زندگی شخصی
در زندگی نامه استیو جابز می خوانیم که در اوایل سال ۲۰۰۹ گزارش هایی مبنی بر کاهش وزن غیرعادی او منتشر شد. برخی ادعا کردند که مشکلات سلامتی او دوباره برگشته که شامل پیوند کبد او نیز می شد. جابز به این ادعاها پاسخ داد و گفت که از مشکل اختلال هورمون رنج می برد.
در ابتدای دهه ی ۱۹۹۰ استیو در مدرسه عالی کسب و کار استنفورد (Stanford Graduate School of Business) با لورن پاول (Laurene Powell) آشنا شد. پاول در آنجا دانشجوی رشته ی MBA بود. آنها در ۱۸ مارس ۱۹۹۱ (۲۷ اسفند ۱۳۶۹) ازدواج کردند و در شهر پالو آلتو (Palo Alto) ایالت کالیفرنیا زندگی مشترک خود را شروع کردند.
حاصل این ازدواج ۳ فرزند بود. یک فرزند دختر دیگر نیز از استیو جابز باقی مانده است. جابز در سن ۲۳ سالگی با یک دوست خود به نام کریستین برنان (Chrisann Brennan) رابطه داشته و دختری به نام لیزا (Lisa) از او به جای مانده است. لیزا تا سن ۷ سالگی موفق به دیدن پدرش نشد و در دوران نوجوانی برای زندگی پیش پدرش نقل مکان کرد. جابز قبلاً در دادگاه ادعای پدر بودن لیزا را رد کرده بود اما پس از ناتوانی مادرش در اداره ی امور مالی، حضانت او را به عهده گرفت.
آثار هنری به جا مانده از استیو جابز
کتاب های زیادی از جمله زندگی نامه استیو جابز اثر والتر ایزاکسون (Walter Isaacson) در خصوص زندگی و حرفه ی جابز به رشته ی تحریر در آمده است. فیلمی با عنوان جابز (Jobs) در سال ۲۰۱۱ به کارگردانی جاشوا مایکل استرن (Joshua Michael Stern) و ایفای نقش اشتون کوچر (Ashton Kutcher) در هیئت استیو جابز از زندگی فرد اول اپل ساخته شده است. در سال ۲۰۱۵ نیز فیلم دیگری با عنوان استیو جابز (Steve Jobs) به کارگردانی دنی بویل (Danny Boyle) و هنرنمایی مایکل فاسبندر (Michael Fassbender) در نقش جابز روی پرده ی سینما رفت.
خاتمه ای بر زندگی نامه استیو جابز
در ۵ اکتبر ۲۰۱۱ (۱۳ مهر ۱۳۹۰)، شمع زندگی بنیان گذار اپل خاموش شد و زندگی نامه استیو جابز به پایان خود رسید. آثار سرطان لوزالمعده دوباره گریبان گیر جابز شد و او را از پای در آورد. به گفته ی متخصصان، اصلی ترین دلیل مرگ جابز در مقابل سرطان، امتناع او از عمل جراحی به موقع و پناه بردن به رژیم غذایی گیاهی در مراحل اولیه ی سرطان بوده است. وی در سن ۵۶ سالگی در شهر پالو آلتو درگذشت.
منبع: biography
در زندگینامهٔ غیرمجاز «بازگشت مجدد استیو جابز»، نویسندهٔ … او میگوید: «این
زندگینامه حاصل ۴۰ مصاحبه و گفتگو با جابز بود.
زندگی نامه استیو جابز، بنیانگذار شرکت اپل. استیون پاول جابز کارآفرین، مخترع،
بنیانگذار و مدیر ارشد اجرایی شرکت رایانهای اپل و یکی از چهرههای پیشرو در …
14 مه 2017 … استیو جابز یکی از مؤسسان شرکت بزرگ اپل و از اسطورههای دنیای فناوری است. روند
زندگی و موفقیتهای او میتواند برای هر فردی الهامبخش باشد.
استیو جابز ملقب به “پدر اپل” زندگی اسرار آمیز و جالبی داشت و انقلابی در دنیای
علوم و فناوری ایجاد کرد که دانستن آنها برای خوانندگان بسی جالب است، در این بخش از
…
در مورد بیوگرافی و داستان زندگی استیو جابز چه میدانید؟ مرد ۵۲ سالهای که هنوز علاقه
دارد جین به پا کند، بلوز یقه اسکی مشکی بر تن کند و با کفش ورزشی در جلسات و …
-------------------------------------