طراحی سامانه خرید برای ساماندهی و تامین اقلام مصرفی واحدها

دسته‌بندی: آموزش عالی
تاریخ انتشار: ۱۳۹۶ مهر ۵, چهارشنبه ساعت ۲۱:۴۸۰ رأیبدون امتیاز
طراحی سامانه خرید برای ساماندهی و تامین اقلام مصرفی واحدها

شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به ریاست دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور روسای واحدها و مراکز آموزشی و اعضای شورا در واحد اراک برگزار شد.\ \

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر فرهاد رهبر در این جلسه پس از شنیدن مطالب مطرح شده توسط اعضا شورا، با بیان اینکه مطالب ارائه شده مورد بررسی و پیگیری قرار می گیرد، گفت: «امیدوارم مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در کنار سرپرست جدید این استان به موفقیت‌های خوبی در زمینه‌های مختلف دست یابند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه اصلاح ساختار این دانشگاه به معنای تعدیل نیروی انسانی نیست، تاکید کرد هیچ برنامه‌ای در دانشگاه آزاد اسلامی و هیات موسس و هیات امنای این دانشگاه برای تعدیل نیروی انسانی وجود ندارد. بلکه بنا داریم زمینه ایجاد اشتغال را برای بکارگیری سایرین نیز فراهم کنیم.

او افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی به فکر ایجاد بیکاری نیست، بلکه ماموریت دارید مشکل بیکاری فارغ التحصیلان را نیز حل کند و باید واحدها و مراکز دانشگاهی در استخدام اعضای هیأت علمی جدید نیز آینده‌نگری خوبی داشته باشند و امکانات و توانمندی‌ها در نظر گرفته شود. در همین رابطه به یک پژوهش آینده‌نگرانه نیاز داریم که ببینیم کشور به چه تخصصی نیاز دارد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به طراحی سامانه خرید در سازمان مرکزی به منظور ساماندهی و تأمین اقلام مصرفی واحدها و مراکز آموزشی اشاره و گفت: «قرار است عرضه کنندگان کالا در این سامانه خدمات و قیمت مورد نظر را ارائه دهند تا واحدها از بهترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت بهره‌مند شوند.»

او با تأکید بر تربیت تکنسین ماهر در دانشگاه آزاد اسلامی افزود: «برای افزایش دانشجو با توجه به نیاز استان‌ها باید به تربیت تکنسین توجه کنیم، چرا که ما به اندازه کافی مهندس داریم، اما تکنسین مجرب و ماهر کم داریم، بنابراین باید بر روی کارگاه‌های مهارتی تمرکز کنیم.»

رهبر با بیان اینکه در حال حاضر رشته‌های بین رشته‌ای مورد نیاز جامعه است، افزود: «با توسعه این رشته‌ها، شاهد رشد و تعالی مراکز رشد و فن‌آور نیز خواهیم بود. با افزایش کیفیت آموزشی و پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی می‌توان در عرصه رقابت موفق ظاهر شد که این موضوع موجب ارتقای جایگاه دانشگاه، جذب دانشجو و اثربخشی بیشتر خواهد شد.»

او بر استفاده از امکانات و تجهیزات دانشگاه آزاد اسلامی به منظور درآمدزایی و اقتصاد دانش بنیان تاکید کرد و گفت: «از توانمندی‌های اساتید، آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها، سالن‌ها و سایر امکانات استفاده بهینه و درآمدزا داشته باشید و با تفکر برنامه‌ریزی کنید.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به موضوع تحول در علوم انسانی، افزود: «رسالت این امر مهم بر عهده واحدها و مراکز آموزشی است، به گونه‌ای که باید با تقسیم کار و مشارکت جدی، محتوا هر رشته در علوم انسانی توسط یک واحد و اعضای هیأت علمی آن بررسی شود.»

او خطاب به مسئولان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، گفت: «این وظیفه شماست که با برنامه ریزی و مطالعه تعیین کنید که دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در چه قطب علمی توانایی مطرح شدن را دارد. بعد از این مرحله دو قطب مُعین نیز در کنار قطب اصلی معرفی کنید تا با این کار عملاً وارد نسل سوم دانشگاه‌ها شده باشیم و به این تحول افتخار کنیم.»

رهبر، تولید علم و بهره‌مندی از آن را یک ضرورت دانست و افزود: «امیدوارم دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با سیاست‌گذاری جدید و تحول در نگرش، بتواند مرحله نوینی از فعالیت علمی و پژوهشی خود را آغاز کند.»

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...