امسال بیش از 219 هکتار از جنگلهای بویراحمد در آتش سوخت

دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
تاریخ انتشار: ۱۳۹۶ مهر ۲۲, شنبه ساعت ۹:۱۵۰ رأیبدون امتیاز
امسال بیش از 219 هکتار از جنگلهای بویراحمد در آتش سوخت

رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان بویراحمد گفت: از ابتدای سال‌جاری تاکنون 219.5 هکتار از جنگلها و مراتع شهرستان بویراحمد در پی وقوع 54 فقره آتش سوزی سوخت.

«جواد رحیمیان» در گفت و گو با خبرنگار ایسنا از وقوع 5 فقره آتش سوزی در جنگلهای و مراتع این شهرستان طی روزهای چهارشنبه و جمعه خبرداد و افزود: این آتش سوزی که در مناطق"سرآبتاوه"، "سروک"، "گرده وه"،"تنگ سریز" و "وزگ" با همکاری نیروهای مردمی و منابع طبیعی مهار و خاموش شد.

وی بیان کرد: آتش سوزی جنگلهای منطقه "وزگ" دیروز در یه مرحله مهار و خاموش شد که به علت شیب تند مجددا شب گذشته شعله ور شد و امروز صبح کاملا مهار و کامل شد.

رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان بویراحمد در خصوص علت این آتش سوزی ها خاطرنشان کرد: روشن کردن آتش از سوی افرادی که برای چیدن میوه درخت «بنه» به کوه رفته بودند، علت وقوع این آتش‌سوزی ها بوده است.

رحیمیان در خصوص میزان خسارت وارده این آتش‌سوزی تصریح کرد: حدود 8.5 هکتار از جنگل‌ها و مراتع این مناطق در آتش سوخت.
انتهای پیام

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...