تامین مالی 50 درصد ظرفیت تولید فولاد کشور توسط بانک صنعت و معدن/ اجرای 13 طرح فولادی هم اکنون با تسهیلات این بانک


به گزارش شاتا، روز شنبه 22 مهرماه امسال کارخانه تولید آهن اسفنجی با ظرفیت سالانه ۸۰۰ هزارتن با حضورمعاون اول رییس جمهور، وزیر صنعت، معدن و تجارت و جمعی از مقامات کشوری و استانی آذربایجان شرقی با تامین مالی 282 میلیون یورویی...

تامین مالی 50 درصد ظرفیت تولید فولاد کشور توسط بانک صنعت و معدن/ اجرای 13 طرح فولادی هم اکنون با تسهیلات این بانک
به گزارش شاتا، روز شنبه 22 مهرماه امسال کارخانه تولید آهن اسفنجی با ظرفیت سالانه ۸۰۰ هزارتن با حضورمعاون اول رییس جمهور، وزیر صنعت، معدن و تجارت و جمعی از مقامات کشوری و استانی آذربایجان شرقی با تامین مالی 282 میلیون یورویی بانک صنعت و معدن افتتاح شد.
این طرح که درزمره طرح های هفتگانه فولادی است در راستای قانون برنامه سوم و چهارم توسعه در بخش صنایع معدنی و به منظور تأمین فرآورده‌های فولادی و رفع نیاز به واردات فولاد و کسب بخشی از سهم جهانی فولاد، ساخته شده است.
در طول اجرای این طرح، برای بیش از 300 نفر به طور مستقیم و برای 800 نفر به طور غیرمستقیم اشتغال‌زایی ایجاد می شود.
بررسی آمار عملکرد بانک صنعت و معدن نشان می دهد در چهار سال گذشته طرح های زیر ساختی ، ملی و زیر بنایی فراوانی در کشور با تسهیلات این بانک به بهره‏برداری رسیده است که نگاهی به این اقدامات نقش و جایگاه این بانک توسعه ای را در اقتصاد کشور نشان می دهد .
سهم 50 درصدی از ظرفیت فولاد
بانک صنعت و معدن تامین مالی 50 درصد از ظرفیت تولید فولاد کشور را برعهده گرفته و اکنون 13 طرح فولادی نیز با تسهیلات این بانک در حال اجراست و انتظار می رود در 3 سال آینده تولید فولاد از رقم 25 میلیون تن در سال عبور کرده و سهم ایران در تولید جهانی از 1 درصد به 1 و نیم درصد افزایش یافته و این امر منجر به ارتقای رتبه جهانی ایران در این صنعت از 14 به 11 شود.
تامین مالی هفت طرح فولاد استانی سپید دشت ( چهارمحال و بختیاری)، نی ریز ( فارس)، قائنات ( خراسان جنوبی)، شادگان ( خوزستان)، سبزوار ( خراسان رضوی )، بافت ( کرمان ) و میانه ( آذربایجان شرقی ) ' که در قالب فاینانس چین صورت گرفته، از اقدام های مهم در این بخش است.
واقعیت این است که گـشایش خطوط اعتباری چین برای طرح های فولادی کشور به عنوان موفقیتی برای این بانک به حساب می آید . این کار با همکاری وزارتخانه های صنعت ، معدن و تجارت، اموراقتصادی و دارایی ، امورخارجه، بانک مرکزی و صندوق توسعه ملی صورت گرفته است.
هفت طرح فولادی استانی که از سال 1385 به دلیل مشکلات مالی متوقف شده بود، از نیمه دوم سال 92 در دست اجرا قرار گرفت و علاوه بر افتتاح واحد آهن اسفنجی فولاد سپید دشت در آذرماه سال 95 و فولاد میانه در مهرماه سال جاری قرار است ظرف 2 سال آینده نیز فازهایی از طرحهای دیگر به بهره برداری برسد.
علاوه براین، حمایت های دولت یازدهم و اختصاص 150 میلیون یورو تسهیلات بانک صنعت و معدن برای شرکت فولاد ازنا که ظرفیت 1.5 میلیون تنی دارد در استان لرستان، پس از هشت سال توقف،آن را فعال ساخته و بهره برداری از فاز نخست طرح یاد شده برای سال 97 پیش بینی شده است که امکان اشتغال 900 نفر را فراهم می سازد . گفتنی است که این واحد صنعتی قرار است ورق فولادی بالای پنج میلیمتر تولید کند.
طرح‌های فولادی مکران ( سیستان و بلوچستان )، روهینا جنوب ( خوزستان ) ، مادکوش (هرمزگان )، پاسارگاد( فارس ) و طرح فولادی ارفع ( یزد ) از دیگر طرحهای فولادی کشور به شمار می‌روند که توسط این بانک تامین مالی شده است.

منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

اگر شما هم این 12 نشانه را دارید نه تنها باهوش بلکه یک نابغه اید!