چیزهای که باید از جراحی سینه بدانید!


روش‌های نوین جراحی، ناجی زنانی است که سینه‌های سنگین و آویزان، اعتماد به نفسشان را پایین آورده و دردهای گردن و شانه را به جانشان انداخته است. اما جراحی کوچک کردن سینه‌ها، با وجود محاسن فراوانی که دارد، مثل بسیاری دیگر از انواع جراحی زیبایی، نه تنها درد و سختی، که هزینه بالایی را به […]

چیزهای که باید از جراحی سینه بدانید!

روش‌های نوین جراحی، ناجی زنانی است که سینه‌های سنگین و آویزان، اعتماد به نفسشان را پایین آورده و دردهای گردن و شانه را به جانشان انداخته است. اما جراحی کوچک کردن سینه‌ها، با وجود محاسن فراوانی که دارد، مثل بسیاری دیگر از انواع جراحی زیبایی، نه تنها درد و سختی، که هزینه بالایی را به این زنان تحمیل می‌کند. اگر شما هم با آنها هم‌درد هستید و همیشه رویای برداشتن این بار از شانه‌هایتان را در سر می‌پرورانید، ادامه این مطلب را بخوانید.

دوباره بزرگ می‌شود
جراحی کوچک کردن سینه، یک کار آخر و عاقبتی نیست. یعنی شما نمی‌توانید یک بار این عمل را انجام دهید و تا آخر عمر از کوچک بودن سینه‌هایتان مطمئن باشید. اگر در سال‌های بعد از انجام این عمل، وزنتان بالا برود، طبیعی است که بار دیگر، سینه‌هایتان شروع به بزرگ شدن خواهند کرد. گذشته از این، صاحب فرزند شدن و افزایش سن هم می‌توانند بر اندازه سینه‌ها تاثیر بگذارند یا حتی زمینه را برای دوباره آویزان شدن آنها فراهم کنند.

بی‌حسی طبیعی است
بعد از انجام این جراحی، ممکن است تا چند ماه در ناحیه نوک پستان، احساس بی‌حسی کنید. نگران نباشید. بی‌حسی نوک پستان، یکی از عوارض کوتاه مدت جراحی کوچک کردن سینه است و نشان دهنده وجود مشکلی در این ناحیه نیست.

بعد از انجام جراحی سینه، ممکن است تا چند ماه در ناحیه نوک پستان، احساس بی‌حسی کنید

بیمه قبول نمی‌کند
از آنجا که این عمل، در رده جراحی‌های زیبایی قرار می‌گیرد، نمی‌توانید هزینه‌های انجام آن را از محل بیمه‌نامه درمان دریافت کنید. اما اگر بزرگ بودن سینه‌ها، به بدن شما آسیب زده باشد، برای مثال باعث درد‌های مزمن و شدید گردن شده باشد، می‌توانید درخواست تشکیل کمیته پزشکی را مطرح کنید و در صورتی که انجام این جراحی ضروری تشخیص داده شود، بخشی از هزینه‌های آن را از محل بیمه‌نامه درمان دریافت کنید.

اول وزن کم کنید بعد عمل کنید
اگر قصد کاهش وزن دارید، قبل از انجام جراحی این کار را انجام دهید. چراکه کاهش وزن بعد از این اقدام، ممکن است زمینه را برای افتادگی دوباره سینه‌هایتان فراهم کند.

شیردهی مختل می‌شود
آمارها حاکی از این است که ۵۰ درصد زنانی که این جراحی را انتخاب کرده‌اند، توانایی شیردادن به فرزندانشان در آینده را از دست داده‌اند. اگر قصد دارید صاحب فرزند شوید و البته فرزندتان را تا مدتی با شیر خود تغذیه کنید، بهتر است انجام جراحی را به بعد از زایمان و شیردهی موکول کنید.

۵۰ درصد زنانی که جراحی سینه انجام داده اند، توانایی شیردادن در آینده را از دست داده‌اند

در سن پایین عمل کنید
انجام این جراحی، محدودیت سنی ندارد؛ اما در سنین بالاتر، برخی از عوارض انجام این جراحی با شدت بیشتری سراغ بیماران می‌روند. ایجاد عفونت در زخم‌ها و تاخیر در ترمیم آنها، از جمله عوارضی است که گروه وسیعی از زنان بالای ۵۰ یا حتی ۴۰ سال، بعد از انجام جراحی کوچک کردن سینه، با آن درگیر می‌شوند.

بعد از جراحی سینه؛ برای سفر رفتن عجله نکنید
فکر سفر رفتن در هفته‌های بعد از جراحی را از سرتان بیرون کنید. گرچه بدن افراد مختلف، توانایی متفاوتی در ترمیم بافت و بازیابی نیرو دارد، اما آنچه مسلم است، این است که کوچک کردن پستان، عمل ساده‌ای نیست و در هفته اول بعد از انجام آن، نیاز به حضور یک همراه تمام وقت را خواهید داشت و در هفته‌های بعد توانایی انجام کارهای سنگین، ورزش کردن یا بغل کردن فرزندتان را نخواهید داشت. پس زیاد خوشبینانه برنامه‌ریزی نکنید و به بدنتان برای بهبود، به‌اندازه کافی فرصت دهید.

با پزشک صحبت کنید
در مورد انتظاری که از جراحی دارید، شفاف و بدون نگرانی با پزشکتان صحبت کنید. بگویید که می‌خواهید بعد از عمل، چه سایزی از سینه‌بند را استفاده کنید و انتخاب میزان کوچک شدن سینه‌ها را، به سلیقه پزشک واگذار نکنید. یادتان نرود که شما برای راضی شدن از وضعیت ظاهری‌تان این کار را انجام می‌دهید.

در مورد انتظاری که از جراحی سینه دارید، شفاف و بدون نگرانی با پزشکتان صحبت کنید

زخمهایی که بعد از جراحی سینه خوب نمی‌شوند
زخم روی سینه‌ها، تنها مشکلی نیست که زنان را نسبت به انجام این جراحی نگران می‌کند. درون سینه زنانی که جراحی کوچک کردن سینه را انجام می‌دهند، تا مدت‌ها زخم‌هایی وجود دارد و پزشکان نگران هستند که تا چند سال پس از انجام این جراحی، امکان انجام ماموگرافی برای این زنان وجود نداشته باشد و خطر ابتلا به سرطان سینه، به دلیل پرهیز از انجام ماموگرافی افزایش پیدا کند.

جراحی سینه را به بعد از بارداری واگذار کنید
اگر بزرگ بودن سینه ها اذیت‌تان می‌کند احتمالا بارداری آن را بدتر می‌کند و با تغییرات هورمونی و اضافه وزن بزرگتر می‌شود. اما اگر می‌دانید که ظرف ۶ ماه آینده قرار است باردار شوید بهتر است این جراحی را به تاخیر بیندازید. اگر سینه‌های بزرگ دارید بارداری آنها را بزرگتر خواهد کرد و همانطور که گفته شد در صورت جراحی پیش از بارداری شیردهی غیرممکن می‌شود.

زخم روی سینه‌ها، تنها مشکلی نیست که زنان را نسبت به انجام این جراحی سینه نگران می‌کند

اغلب رنان از جراحی سینه راضی هستند
با وجود همه عوارض و سختی‌های گفته شده، آمارها نشان می‌دهند حدود ۹۰ درصد زنان، از انجام این جراحی راضی هستند و معتقدند به افزایش اعتماد به نفس و پویایی اجتماعی آنها کمک کرده است. این زنان اغلب کوچک کردن سینه را به دیگران هم توصیه می‌کنند و معتقدند اگر به گذشته برگردند، بار دیگر سختی‌های رفتن به اتاق عمل را به جان می‌خرند.

منبع: ninisite.com

امتیاز شما به این مطلب :


سفره شب یلدا سنتی با تزیینات بسیار شیک