بهداشت و سلامت روان یکی از نیاز‌های اجتماعی جامعه

دسته‌بندی: روانشناسی
تاریخ انتشار: ۱۳۹۶ آبان ۳, چهارشنبه ساعت ۲۲:۳۴۰ رأیبدون امتیاز

\ \ مدرس دانشگاه و عضو نظام روانشناسی کشور گفت: در مقاطع مختلف زندگی ممکن است با بحران‌هایی مواجه شویم که مهارت‌های تاب آوری مان را به خطر می‌اندازد و توانایی حل کردن آن‌ها را نداریم.\ \ \

به گزارش باشگاه خبرنگاران از زاهدان،دکتر عتیقه چی مدرس دانشگاه و عضو نظام روانشناسی کشور افزود: متاسفانه در کشور ما به دلیل خجالت زدگی و یا ترس از قضاوت شدن به درمان اختلالات روانی توجه چندانی نشده است و این اختلالات در افراد به صورت نهفته باقی مانده است که میتواند باعث لطمه به روحیات و جسم افراد وارد کند.

وی افزود: هدف مشاور کمک و یاری رساندن به درمان جو است تا بهترین راه را انتخاب کند و عاقلانه‌ترین تصمیمات را بگیرد.

اویسی کارشناس مشاوره و درمان روانشناختی معاونت پیشگیری بهزیستی استان گفت: سازمان بهزیستی به عنوان متولی امر مشاوره تاکنون ۲۵ مرکز مشاوره در سطح استان راه اندازی کرده است.

اویسی افزود:برای رفاه حال شهروندانی که نمی‌توانند مراجعه حضوری داشته باشند علاوه بر دفاتر مشاوره می‌توانند از طریق سامانه ۱۴۸۰ و مراکز اورژانس اجتماعی راهنمایی‌های تلفنی و حضوری لازم را دریافت کنند.
وی خاطر نشان کرد:با فرهنگ سازی مراجعه به مشاور میتوان از بروز بعضی بیماری‌های روحی و تنش‌های اجتماعی در جامعه جلوگیری کرد .
اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...