تثبیت شغل برای 6 هزار و 766 نفر در کردستان/امسال 9 واحد در کردستان 127 میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید دریافت کردند
به گزارش شاتا، محمد دره وزمی در چهل و هفتمین نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید گفت: مساعدت بانک ها برای کاهش زمان پرداخت تسهیلات از مباحث ضروری است که فرصت یک ماهه مصوب برای این منظور، گاهی تا چندین ماه به طول می...
به گزارش شاتا، محمد دره وزمی در چهل و هفتمین نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید گفت: مساعدت بانک ها برای کاهش زمان پرداخت تسهیلات از مباحث ضروری است که فرصت یک ماهه مصوب برای این منظور، گاهی تا چندین ماه به طول می انجامد.
درهوزمی از سهمیه ثبتنام 200 متقاضی در زمینه رونق تولید در استان کردستان خبر داد و گفت: مبلغ پیشبینی شده برای این تعداد 200 میلیارد تومان است که 1.25 درصد متقاضیان و یک درصد تسهیلات کل کشور را شامل میشود.
وی افزود: در زمینه بازسازی و نوسازی هم 120 نفر با 240 میلیارد تومان تسهیلات پیشبینی شده است که هر دوی آن 2.4 درصد متقاضیان و تسهیلات در کشور است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان ادامه داد: 122 طرح شامل 83 واحد صنعتی، 31 طرح صنعتی و 8 طرح معدنی در سامانه بهین ثبتنام کردهاند که 235 میلیارد تومان با اشتغالزایی 2 هزار و 523 نفر را شامل میشود.
دره وزمی از تصویب 92 طرح در کارگروهها و معرفی به بانکهای عامل در استان خبرداد و گفت: مبلغ مورد نیاز این طرحها حدود 57 میلیارد تومان است که 80 طرح با حدود 53 میلیارد تومان در بانکها مصوب و به 13 واحد برای رونق تولید، حدود 11 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.
لازم به ذکر است در بخش تامین مالی طرح بازسازی و توانسازی صنایع تعداد 21 مصوبه حدود 52 میلیارد تومان در بانک های عامل مصوب و به 2 واحد تولیدی برای باسازی و نوسازی حدود 11 میلیارد تومان پرداخت شده است.
وی در خصوص پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی که در طرح رونق تولید سال 95 ثبت نام کرده بودند گفت: پرداخت تسهیلات به این واحدها در سال جاری 9 واحد 13 میلیارد تومان بوده است.
وی با اشاره به وظایف کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، تصریح کرد: بررسی و مصوب کردن پیشنهادات سه سازمان جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و صنعت، معدن و تجارت برای پرداخت سرمایه در گردش به واحدهای تولیدی که در سامانه بهین یاب ثبت نام کرده اند، پرداخت سرمایه ثابت برای طرحهای نیمهتمام و بالای ۶۰ درصدپیشرفت و نیز واحدهای تولیدی که خواستار بازسازی و نوسازی خطوط تولید خود هستند، از جمله وظایف این کارگروه است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان با اشاره به وجود ۱۷ شهرک و ۱۱ ناحیه صنعتی با یک هزار و ۲۲ هکتار مساحت در استان، تصریح کرد از این تعداد ۱۱ شهرک و ۳ ناحیه با ۷۷۰ هکتار فعال است.
دره وزمی با اشاره به سرمایهگذاری 2 هزار میلیارد تومانی در دو واحد تولیدی پتروشیمی و لاستیکسازی در استان، گفت: این دو واحد فروردین امسال و در سفر ریاست محترم جمهوری به کردستان، راه اندازی شده است که میزان سرمایهگذاری در این 2 واحد در مقایسه با 811 واحد تولیدی استان که مجموعا3 هزار و 200 میلیارد تومان سرمایهگذاری دارند، رقم قابل توجهی است.
وی تصریح کرد: در صورت همراهی بانکها برای پرداخت تسهیلات به واحدهای نیمهتمام بالای 60 درصد پیشرفت فیزیکی ، شاهد ایجاد 3 هزار و 688 شغل مستقیم خواهیم بود، افزود: از ابتدای تشکیل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید تا کنون تعداد 327 پرونده در این کارگروه مطرح و 465 مورد مصوبه داشته است که 60 درصد مصوبات آن عملی شده است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان، از تثبیت شغل برای 6 هزار و 766 نفر در کردستان از محل مصوبات این کارگروه خبرداد و افزود: با پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش در استان، میزان اشتغال حفظ شده در استان، به 9 هزار و 953 شغل میرسد.
وی با اشاره به اینکه استان کردستان از لحاظ ثبت نام واحدهای تولیدی در سامانه بهین در رتبه 20 کشور قرار دارد گفت: متاسفانه در زمینه معرفی متقاضیان به بانک در رتیه 27 کشوری قرار داریم که باتوجه به شرایط کردستان این جایگاه درخور شان استان نیست.