بازدید وزیر اطلاعات از مرز شلمچه

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۳۹۶ آبان ۱۴, یکشنبه ساعت ۳:۳۵۰ رأیبدون امتیاز

حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید محمود علوی صبح امروزسیزدهم آبان 96 در جلسه ی ستاد اربعین که با حضور استاندار و مسئولین خوزستان در پایانه ی مرزی شلمچه برگزار شد شرکت کرد. 

حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید محمود علوی صبح امروزسیزدهم آبان 96 در جلسه ی ستاد اربعین که با حضور استاندار و مسئولین خوزستان در پایانه ی مرزی شلمچه برگزار شد شرکت کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت،وزیر اطلاعات با اشاره به حجم گسترده ی زوار حسینی گفت : به لطف خدا ،مردم دغدغه ی امنیت ندارند و در کمال آرامش به زیارت عتبات عالیات می روند .
وی افزود: امسال نسبت به سال های گذشته، اقدامات با سرعت عمل و تنوع بیشتری در حال ارائه است .
دکتر علوی گفت: خوشبختانه امسال اجتماع های بلا تکلیف که مشکلاتی مانند ویزا و گذرنامه داشتند کمتر مشاهده شده و بیشتر مشکلاتشان شخصی است.
وزیر اطلاعات که حدود پنج کیلومتری از مسیر راهپیمایی زوار اربعین حسینی و موکب ها بازدید داشت گفت: خوشبختانه امسال مشارکت و همکاری مردم ،حرکت و اقدامات نهادها و مسئولان شتاب بیشتری گرفته و قابل ستایش و تقدیر است .

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...