کاهش سرفاصله حرکت قطارهای خط 4 مترو به 5 دقیقه

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۳۹۶ آبان ۱۴, یکشنبه ساعت ۸:۰۷۰ رأیبدون امتیاز

سرفاصله حرکت قطارها در خط 4متروی تهران کاهش یافت. به گزارش همشهری، فرنوش نوبخت، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران با اشاره به اینکه خط 4یکی از خطوط پرتردد متروی تهران است که سهم قابل توجهی از سفرهای درون‌شهری را به‌خود اختصاص می‌دهد، افزود:

کاهش سرفاصله حرکت قطارهای خط ۴ مترو به ۵ دقیقه

شهر > شهری - سرفاصله حرکت قطارها در خط ۴متروی تهران کاهش یافت. به گزارش همشهری، فرنوش نوبخت، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران با اشاره به اینکه خط ۴یکی از خطوط پرتردد متروی تهران است که سهم قابل توجهی از سفرهای درون‌شهری را به‌خود اختصاص می‌دهد، افزود:

سرفاصله حرکت قطارها در خط4 متروی تهران اکنون به 5دقیقه کاهش یافته است اما با توجه به موقعیت این خط در هسته مرکزی پایتخت و مراکز مهمی چون میدان آزادی، میدان انقلاب، چهارراه ولیعصر، میدان فردوسی، دروازه دولت، میدان شهدا و... درنظر داریم در آینده باز هم این زمان را کاهش دهیم تا حداکثر بهره‌برداری از این خط انجام پذیرد.

وی ادامه داد: هر خط برای یک سرفاصله حرکت قطار تجهیز شده است که این زمان در خط4 متروی تهران 4دقیقه است. تاکنون به‌دلیل کمبود ناوگان این سرفاصله در خط4 همانند خطوط دیگر مترو عملیاتی نشده است، اما امیدواریم که با به‌کارگیری واگن‌های جدید بتوانیم در آینده‌ای نزدیک به سرفاصله 4دقیقه برسیم.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه با اشاره به شلوغی ایستگاه‌های تقاطعی در این خط گفت: خط4 مترو با تمام خطوط متروی تهران ایستگاه تقاطعی دارد که ایستگاه‌های تقاطعی مانند شادمان، تئاتر شهر و دروازه دولت همواره با حجم بالای مسافر روبه‌رو هستند و قطعاً کاهش سرفاصله حرکت قطارها می‌تواند به روان شدن تردد مسافران در این ایستگاه‌ها کمک بسیاری کند.

نوبخت به نقش متروی تهران در کاهش آلودگی هوا اشاره کرد و گفت: قطعاً نخستین قدم برای ترغیب شهروندان محترم به استفاده از حمل‌ونقل پاک مترو به جای استفاده از خودروهای شخصی، افزایش کیفیت خدمات در آن است و این موضوع اکنون اولویت اول در شرکت بهره‌برداری متروی تهران است.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...