طرز تهیه فلافل با سس مخصوص | سس انبه


طرز تهیه فلافل با سس مخصوص | سس انبه

سس مخصوص فلافل سس زرد رنگ تندی هستش که بهش میگن سس انبه در این قسمت با دو تا دستور راحت طرز تهیه این سس تند و خوشمزه رو براتون میگیم     طرز تهیه سس انبه تند مواد اولیه برای سس فلافل : پودر انبه ۲ قاشق غذاخوری آب به میزان لازم رب گوجه … نوشته طرز تهیه فلافل با سس مخصوص | سس انبه اولین بار در پورتال جامع ایران بانو پدیدار شد.

سس مخصوص فلافل سس زرد رنگ تندی هستش که بهش میگن سس انبه در این قسمت با دو تا دستور راحت طرز تهیه این سس تند و خوشمزه رو براتون میگیم

طرز تهیه فلافل آبادان

طرز تهیه سس انبه تند

مواد اولیه برای سس فلافل :

پودر انبه ۲ قاشق غذاخوری
آب به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
سرکه ۱/۴ پیمانه
جعفری خشک ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه سس خردل برای فلافل

طرز تهیه سس زرد فلافل

طرز تهیه :

خیلی ساده وراحت:
رب گوجه فرنگی – پودرانبه- سرکه- نمک وفلفل رادرظرفی ریخته کم کم آب اضافه کرده به حدی که بصورت سس رقیقی شود،سپس روی حرارت ملایم قرارداده تا چنددقیقه بجوشد و مقداری غلیظ بشه.
درآخرجعفری خشک رومخلوط کرده واجازه میدیم سس خنک بشه.
حالا می تونید بریزید روی فلافل هایی که درست کردید و نوش جان کنید

فلافل با سس مخصوص (سس انبه)

مواد لازم جهت فلافل
مواد لازم:
نخود =۲۵۰ گرم
پیاز =یک عدد بزرگ
سیر= سه حبه
سیب زمینی آب پز =۱ عدد کوچک
ادویه کاری=۲ قاشق چایخوری
فلفل و نمک و زردچوبه= به میزان دلخواه
بکینپودر= یک قاشق مرباخوری
پودر انبه=یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا نخود را به مدت یک تا دوروز خیسانده و هرزگاهی ابش رو عوض کنید بعد ان را ابکش کرده وبه همراه پیاز و سیر حدود دو الی سه بار چرخ کنید سپس سیب زمینی رنده شده و تمام مواد باقیمانده را به مایه نخود اضافه نموده و خوب ورز میدهیم . لازم بذکر است قبل از سرخ کردن فلافل مقداری کمی آب اضافه کرده تا مایه نسبتاٌ نرمتر شود با این کار فلافل ترد خواهد شد.نکات مهم :
۱- هیچوقت به مایه فلافل تخم مرغ اضافه نکنید زیرا طعم واقعی فلافل را از بین میبرد و مانند کتلت خواهد شد .و اینکه روغنتون موقع پخت فلافل کف میکند
۲- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به میزان بیشتری استفاده شود .
۳-بکینپودر برای پفکی تر شدن فلافل به کار میرود در صورت نخواستن میتونید اضافه نکنید
۴-درصورت تمایل میتونید از جعفری خشک شده و پودر شده هم داخل فلافل استفاده کنید.
۵- برای سرخ کردن از ظرف کوچک و گود استفاده شود برای صرفه جویی در روغن و سرعت پخت و شعله اگر کم باشد فلافل شما نیز مغز پخت خواهد شد

مواد لازم تهیه سس انبه:(یا سس فلافل)
پودر انبه یک قاشق غذا خوری پر
سرکه سفید ۳/۲ لیوان
آب نصف لیوان
نمک و فلفل قرمز مقداری
در ظرفی، پودر انبه را همراه سرکه سفید و نمک و فلفل و نصف لیوان آب می ریزیم. بعد آن را باید خوب با قاشق بهم بزنید تا کاملا حل بشه حالا آن را روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب بهم بزنید تا ته نشین نشود و جوش بیاید و کم کم غلیظ شود که حدودا ۱۰ دقیقه طول می کشد. وقتی سس انبه مثل ماست رقیق شد از روی حرارت بردارید هنگامی که سرد شد غلیظ تر نیزمی شود. حالا سس انبه را در یخچال درون یک شیشه یا جا سسی نگهداری کنید برای یکی دو ماه هم می توانید سس انبه را نگهداری کنید و خراب نمیشود

طرز تهیه فلافل با سس مخصوص | سس انبه



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

اس ام اس جدید شکر خدا و امید به خدا | پیامک خدایا شکرت