اگر در برجام تیم اقتصادی قوی بود، تحرکات پنهان آمریکا رصد میشد/ بخش خصوصی پس از برجام تکان نخورده است
به گزارش ایران ویج به نقل از خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در همایش تبیین ابعاد تهاجم اقتصادی علیه ملت ایران که صبح امروز(دوشنبه 13 آذر) در دانشگاه امام حسین(ع) برگزار شد، اظهار کرد: یکی از خواستههای مقام معظم رهبری از مسئولان کشور ایجاد...
به گزارش ایران ویج به نقل از خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در همایش تبیین ابعاد تهاجم اقتصادی علیه ملت ایران که صبح امروز(دوشنبه ۱۳ آذر) در دانشگاه امام حسین(ع) برگزار شد، اظهار کرد: یکی از خواستههای مقام معظم رهبری از مسئولان کشور ایجاد جبهه اقتصادی در برابر جنگ اقتصادی دشمن است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه در سال ۲۰۰۴ آمریکا سازمان اطلاعاتی را برای جنگ اقتصادی در وزارت خزانهداری ایجاد کرد، تصریح کرد: هدف از ایجاد این اداره آن بود که موقعیت اقتصادی آمریکا با استفاده از مقوله تروریسم، ارتقا پیدا کند.
وی با بیان اینکه “محاصره اقتصادی”، “تحریم اقتصادی” و “بالا بردن ریسک”، سه راهبرد دشمنان در جنگ اقتصادی است، اذعان داشت: راهبرد “بالا بردن ریسک” چند سالی است که توسط آمریکا آغاز شده است. این مسئولیت بر عهده اداره اطلاعات و تروریسم وزارت خزانه داری آمریکا است. “استوارت لوی” نخستین رئیس این اداره، یک صهیونیست بود.
رضایی با بیان این موضوع که سرنوشت ایران و امریکا در جنگ اقتصادی مشخص میشود، ادامه داد: همانگونه که دشمن در مقابله و دشمنی با ما دارای یک استراتژی واحد است ما نیز باید یک استراتژی واحد را در برابر آنها بکار ببریم که این استراتژی “نبرد اقتصادی” است.
وی با بیان اینکه تحریم هوشمند ایران غیر از تحریمهایی است که ما در برجام درباره آن صحبت کردیم، گفت: رئیس اداره اطلاعات و تروریسم وزارت خزانهداری آمریکا با بیش از ١٠٠ مدیرعامل اقتصادی در کشورهای مختلف دیدار کرده و آنها را از همکاری اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران ترسانده است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه هنوز هیچ بانک بزرگ جهانی با ما همکاری نمیکند، افزود: بخش خصوصی کشور بعد از تصویب برجام که برای آن جشن هم برگزار شد، هیچ تکانی نخورد و کسی شاهد تحرک آن نبود.
رضایی با بیان اینکه در برجام به جنگ آشکار اقتصادی توجه شد، اما به جنگ پنهان اقتصادی آمریکا هیچ توجهی نشد، گفت: در کنار دیپلماتها و مسئولان سازمان انرژی اتمی که مذاکرات برجام را انجام میدادند، یک تیم اقتصادی قوی نداشتیم که تحرکات پنهان اقتصادی آمریکا را رصد کند؛ اگر در برجام ده پانزده حکم درباره وزارت خزانه داری آمریکا مینوشتیم، امروز بسیاری از مشکلات را در مسیر اجرای برجام نداشتیم.
وی در ادامه گفت: برخی در کشور مرتبا نگویند عدهای به دنبال جنگ با آمریکا هستند؛ این حرفها کمک به آمریکا است. انرژیها را هدر ندهید؛ آمریکاییها در برجام با ما غیرصادقانه برخورد کردند و مطمئن باشند اینگونه اقدامات آنها بدون پاسخ نمیماند.
دبیر مجمع تشخیص مصلح نظام فعالیتهای امریکا را مغایر با روح قوانین بینالمللی عنوان کرد و افزود: آنها به جای این که بازار را آزاد بگذارند؛ بازار جهانی را به هم ریختهاند که این را میتوان با شکایت در سازمان ملل پیگیری کرد.
رضایی در بخش پایانی سخنانش خاطر نشان کرد: ما در اقتصاد مقاومتی نیز برای مقابله با جنگ اقتصادی امریکا راهکار داریم؛ ما باید اقدامات دشمن را رصد و با آن مقابله کنیم تا امریکاییها بفهمند که باید از اقدامات خود دست بردارد.