نکته هایی ریز و مهم دقت در آشپزی
نوشته نکته هایی ریز و مهم دقت در آشپزی اولین بار در تالاب پدیدار شد. دانستنیهای مهم در مورد دقت کردن موقع آشپزی آشپزی یک لذت است که هر فردی دوست دارد آشپز شود فرقی ندارد چه خانوم باشد یا اقا در همین موضوع با مضمون هایی ریز و مهم توجه کردن در آشپزی تالاب را دنبال نمایید . پیشگیری از سر رفتن باقالا، نخودفرنگی، ماکارونی برای پیشگیری...

دانستنیهای مهم در مورد دقت کردن موقع آشپزی
آشپزی یک لذت است که هر فردی دوست دارد آشپز شود فرقی ندارد چه خانوم باشد یا اقا در همین موضوع با مضمون هایی ریز و مهم توجه کردن در آشپزی تالاب را دنبال نمایید .
پیشگیری از سر رفتن باقالا، نخودفرنگی، ماکارونی
برای پیشگیری از سر رفتن نخودفرنگی و ماکارونی کمی زردچوبه در آب آن بریزید و برای پیشگیری از باقلا کمی نمک داخل آب آن بریزید.
مضمون ریختن کاکائو در کیک
برای کاکائو داخل کیک، اول با روغن مخلوط کرده، رنگش تیره تر می شود.
۴ روش پختن تخم مرغ با پوسته ترک دار
محل ترک رابا لیمو ترش مالش بدهید. بعد آنرا در آب گرمی که جوش نیامده قرار دهید پس از ۳ دقیقه جوشیدن، می بینید که تخم مرغ به اندازه کافی پخته شده است.
یک راه دیگر این است که آنرا درون فویل آلومینیونی قرار داده بعد آبپز کنید.
می توانید درآب کمی سرکه بریزید. سرکه باعث می شود که سفیده از لای ترک بیرون نزند.
می توانید بعد از آرام شستن پوست تخم مرغ آنرا داخل کیسه فریزر قرار داده و آنرا گره بزنید و داخل ظرف آب بجوشانید.
روشی دیگر برای غلیظ کردن آش
اگر آش تان رقیق شده، میتوانید مقداری آرد را دریک لیوان آب سرد حل کنید و وقتی خوب حل شد، آنرا داخل آش بریزید.
سالم درآوردن مغز گردو
کافی است گردوها را یک شب کامل در آب نمک خیس کنید سپس به آرامی گردو را شکسته و مغز گردو را بیرون بیاورید.
استفاده از گوشت های لیمو
بعد آب لیموگیری گوشت های آنرا گرد گرد کرده فریز کنید برای قیمه و قرمه عالی می شود.
رفع بوی اذیت دهنده ماهی
گاهی اوقات بوی مرغ و ماهی آن قدر آزاردهنده می شود که واقعا نمیدانید باید چه کنید.
آب لیموترش رابا کمی آب مخلوط کنید و بعد مرغ و ماهی رابا آن بشویید. در مرحله بعد، کمی نمک به لیموترش اضافه کنید و آرام آرام روی مرغ و ماهی بمالید. به این ترتیب بوی مرغ و ماهی از بین میرود.
ترفند پخت ماکارونی
ماکارونی را ۱ دقیقه کمتر از انچه بر روی بسته نوشته شده بپزید و ۱ دقیقه مانده رابه همراه سس بپزید تا خوب جا بیفتد.
مربای ریواس
مربای ریواس را هرگز در ظرف آلومینیومی پختن نکنید زیرا باعث مسمومیت می شود.
ترفند آشپزی
برای گرفتن بوی کلم در غذا می توانید از تکه ای نان خشک یا یک قاشق سوپ خوری آرد استفاده کنید.