مسئولان بیش از این صبر پیروان شهدای دانشجو 16 آذر را آزمایش نکنید
به گزارش ایران ویج به نقل از خبرگزاری تسنیم از ورامین، ابوالحسن شاهسوند در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه امروز خیرآباد ضمن تبریک سالروز ولادت با سعادت پیامبر اکرم(ص) و امام صادق(ع) و نیز بزرگداشت روز دانشجو اظهار داشت: در آذر ماه سال 1332 معاون رئیسجمهور وقت آمریکا «ریچارد نیکسون» وارد ایران شد تا...
به گزارش ایران ویج به نقل از خبرگزاری تسنیم از ورامین، ابوالحسن شاهسوند در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه امروز خیرآباد ضمن تبریک سالروز ولادت با سعادت پیامبر اکرم(ص) و امام صادق(ع) و نیز بزرگداشت روز دانشجو اظهار داشت: در آذر ماه سال ۱۳۳۲ معاون رئیسجمهور وقت آمریکا «ریچارد نیکسون» وارد ایران شد تا روابط ایران با انگلستان که بعد از ملی شدن صنعت نفت و کودتای ۲۸ مرداد قطع شده بود، را ترمیم کند؛ به همین دلیل در تاریخ ۱۵ آذر، دانشجویان حقیقتطلب دانشگاه تهران به نشانه اعتراض به این سفر، کلاسهای درس خود را تعطیل و در حیاط دانشگاه تجمع کردند.
وی افزود: رژیم طاغوت پهلوی برای سرکوب این اعتراضات ارتش و نیروهای ویژه شهربانی را به دانشگاه میفرستد و در پی این هجوم وحشیانه سه تن از دانشجویان به شهادت رسیدند و فردای آن روز که نیکسون برای سخنرانی به دانشگاه تهران آمد و در پایان سخنرانی خود، از مسئولان وقت دانشگاه تهران دکترای افتخاری در رشته حقوق دریافت کرد، نخستین حرکت قشر دانشجو در راستای استقلال کشور بود رقم خورد.
عضو سابق شورای مرکزی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان تهران با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر ویژگیهای دانشجویان تصریح کرد: ایشان دو ویژگی ضدآمریکایی و ضد سلطه را برای دانشجویان برشمردند و البته از دیگر ویژگیهای دانشجوی واقعی میتوان به داشتن حس دلسوزی نسبت به کشور، به دنبال علم بودن، داشتن تفکر استقلالطلبی، داشتن تفکر آبادانی کشور، آرمانخواه بودن و داشتن روحیه انقلابیگری اشاره کردند.
شاهسوند در ادامه عنوان کرد: دانشجویان این کشور برای پیروزی این انقلاب نیز تلاشهای فروانی انجام دادند، همچنان که پس از پیروزی انقلاب نیز دانشجویان بیکار ننشسته و با شکلگیری دانشجویان پیرو خط امام، لانه جاسوسی را به تسخیر خود درآورند که در پی این اقدامِ دانشجویان، معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) آن را انقلاب دوم این کشور خطاب کردند.
وی افزود: دانشجویان در هشت سال دفاع مقدس هم برگهای زریّن دیگری به کتاب پرافتخار این مرز و بوم اضافه کردند و اسناد افتخار فراوانی برایمان به یادگار گذاشتند همچنین دانشجویان به تأسی از منویات مقام معظم رهبری پس از اتمام دوران دفاع مقدس با حضور در گروههای جهادی در راستای ترویج علم، معرفت، خدمت و محرومیتزدایی گامهای مهّمی برداشتند.
عضو سابق شورای مرکزی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان تهران خاطرنشان کرد: دانشجویان ما هیچ موقع در مورد مسائل مختلفی که در طول تاریخ این انقلاب اتفاق افتاده ساکت و منفعل نبوده؛ بلکه همواره به دنبال پیدا کردن جایگاه خود و نقشآفرینی در این عرصه بودهاند، تا جایی که در سالهای گذشته با طرح مسئله دفاع از حرم اهل بیت(ع) و تأکید بر سیاستهای فرامنطقهای نظام مقدس جمهوری، ۲۰ تن از دانشجویان ما در این راه به شهادت رسیدند.
شاهسوند گفت: من به عنوان یکی از نمایندگان دانشجویان انقلابی به تبعیت از رهبرم که فرمود «انقلابیم نه دیپلمات»از این تریبون مقدس خدمت شما اعلام میکنم برخی از مسئولان فعلی جمهوری اسلامی متأسفانه امروزه به دنبال از بین بردن نام و یاد و خاطره شهدا و ارزشهای حاکم بر دفاع مقدس هستند تا در نهایت جایگاه فرهنگ و روحیه ایثار، فداکاری و شهادت را در بین مردم ما کمرنگ کنند؛ چرا که برای پیشبرد مقاصد خودشان وجود این گونه فرهنگها را مانع و سد بزرگی میبینند.
وی در ادامه خطاب به برخی مسئولان اظهار داشت: چرا ما باید شاهد کم فروغ جلوه دادن و بیمیلی تعمّدی برخی از مسئولان در ترویج و نشر یاد و نام شهدا و ارزشهای دفاع مقدس و گاهی توأم با تحریف این موضوعات در این نظام مقدس باشیم؟ مگر کارهای والای همین عزیزان نبود که الان سبب شده شما بر کرسی مسئولیت در این حکومت بنشینید.
عضو سابق شورای مرکزی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان تهران افزود: من به نیابت از دیگر دانشجویان انقلابی، به آن دست از کس یا کسانی که مسئولیت امروز خویش را وامدار مردان مردِ بیادعا هستند، هشدار میدهم و هشدار این کمترین را جدی تلقی کرده و بیدار باشند که در نخستین فرصت و بدون فوت وقت از دلق پروپاگاندایو پوپولیستی خویش مبنی بر وفاداری ظاهری به آن عزیزان خارج، و ضمن برونرفت از مسیر فعلی که همان مانعتراشی در احصاء اهداف حقِ آن بزرگواران در جامعه اسلامی است، بیش از این صبر پیروان شهدای دانشجو ۱۶ آذر را آزمایش نکنند و بازگشت به مسیر احیاءِ واقعی یاد و نامشان را سر لوحه امور خویش قرار دهند.
شاهسوند در پایان با بیان اینکه امروز وحدت یکی از موانع نیل به اهداف دشمن است خاطرنشان کرد: دشمن از هرگونه اقدام تفرقهافکنانه در این زمینه بهره میگیرد اما باید این را بدانیم که امروزه هر کسی که آگاهانه یا ناآگاهانه صدای تفرقه را بلند کند، آب به آسیاب دشمن میریزد و این وظیفه ماست که با آن مقابله کنیم.