طرز تهیه ترشی پیتزایی


سعیده باوفا مواد لازم: قارچ: ۳۰۰ گرم هویج: بزرگ چهار عدد فلفل دلمه‌ای سبز: یک عدد بزرگ فلفل دلمه‌ای زرد و قرمز: هر کدام نصف یک عدد سیر: ۱۰ حبه ذرت پخته: یک لیوان زیتون: یک لیوان سرکه: .دو لیوان روغن زیتون: چهار قاشق غذاخوری فلفل قرمز: دو قاشق چایخوری نمک: چهار قاشق چایخوری سر […] Source

طرز تهیه ترشی پیتزایی
سعیده باوفا
مواد لازم:
قارچ: ۳۰۰ گرم
هویج: بزرگ چهار عدد
فلفل دلمه‌ای سبز: یک عدد بزرگ
فلفل دلمه‌ای زرد و قرمز: هر کدام نصف یک عدد
سیر: ۱۰ حبه
ذرت پخته: یک لیوان
زیتون: یک لیوان
سرکه: .دو لیوان
روغن زیتون: چهار قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: دو قاشق چایخوری
نمک: چهار قاشق چایخوری سر خالی

طرز تهیه:
ابتدا آب را جوش بیاروید و قارچ‌ها را داخل آن بریزید و بگذارید ۵ دقیقه بجوشد، بعد آبکش کنید و بگذارید کمی آب آن برود و بعد خرد کنید و در دستمال تمیز بگذارید تا آبش گرفته شده و کمی خشک شود.بقیه سبزیجات را هم خرد کرده و لای دستمال خوب خشک کنید، بعد در یک ظرف بزرگ همه سبزیجات را مخلوط کنید و به آن سرکه، نمک، فلفل و روغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید؛ می‌توانید کم کم نمک و فلفل را بزنید و بچشید تا به طعم دلخواه برسد، بعد هم روی آن روغن زیتون بریزید و در ظرف را ببندید و سه تا چهار روز داخل یخچال قرار دهید تا جا بیفتد.

طرز تهیه ترشی پیتزایی


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید


نظرات (0)
    
No ratings yet. Be the first to rate!
هنوز نظری ارسال نشده است
ارسال با عنوان
×
رتبه دهید:
    
0   / 450   کاراکتر
Suggested Locations
کد تصویری را وارد کنید
بیوگرافی آرمان نوذرزاده و علت فوت این ورزشکار در حادثه انفجار بندرعباس