سعیده باوفا
مواد لازم:
قارچ: ۳۰۰ گرم
هویج: بزرگ چهار عدد
فلفل دلمهای سبز: یک عدد بزرگ
فلفل دلمهای زرد و قرمز: هر کدام نصف یک عدد
سیر: ۱۰ حبه
ذرت پخته: یک لیوان
زیتون: یک لیوان
سرکه: .دو لیوان
روغن زیتون: چهار قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: دو قاشق چایخوری
نمک: چهار قاشق چایخوری سر خالی
طرز تهیه:
ابتدا آب را جوش بیاروید و قارچها را داخل آن بریزید و بگذارید ۵ دقیقه بجوشد، بعد آبکش کنید و بگذارید کمی آب آن برود و بعد خرد کنید و در دستمال تمیز بگذارید تا آبش گرفته شده و کمی خشک شود.بقیه سبزیجات را هم خرد کرده و لای دستمال خوب خشک کنید، بعد در یک ظرف بزرگ همه سبزیجات را مخلوط کنید و به آن سرکه، نمک، فلفل و روغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید؛ میتوانید کم کم نمک و فلفل را بزنید و بچشید تا به طعم دلخواه برسد، بعد هم روی آن روغن زیتون بریزید و در ظرف را ببندید و سه تا چهار روز داخل یخچال قرار دهید تا جا بیفتد.