نودل خامه ای؛ خوشمزه، سریع و آسان
نودل خامه ای یک غذای آسان است که خیلی سریع آماده میشود و برای شب های سرد زمستانی گزینه مناسبی است.

مواد لازم:
نودل: یک و یک دوم پیمانه
خامه: ۱۰۰ میلی لیتر
برگ آویشن: ۴ الی ۵ عدد
سس خردل: ۲ قاشق چای خوری
نمک: به مقدار لازم
آب داغ: به مقدار لازم
نودل خامه ای
روش تهیه:
۱. آب داغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.
۲. نودل را در آب بریزید تا بپزد.
۳. اجازه دهید نودل بپزد و آبش کشیده شود.
۴. خامه را اضافه کنید.
۵. سس خردل را اضافه و مخلوط کنید.
۶. نمک بیفزایید.
۷. برگ آویشن را خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
۸. نودل را بلافاصله در ظرف کشیده و سرو کنید.