معرفی و بررسی انواع قرصهای تاخیری و عوارض آن


معرفی و بررسی انواع قرصهای تاخیری و عوارض آن

معرفی و بررسی انواع قرصهای تاخیری و عوارض آن قرص تاخیری ایرانی-قرص تاخیری ویاگرا قرص تاخیری در داروخانه-قرص تاخیری گیاهی-قرص تاخیری وگادول قرص تاخیری : چندین عامل برروی انزال تاثیر می گذارد به همین دلیل بهترین درمان انزال زودرس یا زود ارضایی ترکیبی از درمان‌های ذهنی، درمان دارویی و تکنیک‌های جنسی می‌باشد و نباید به... نوشته معرفی و...

معرفی و بررسی انواع قرصهای تاخیری و عوارض آن

قرص تاخیری ایرانی-قرص تاخیری ویاگرا

معرفی و بررسی انواع قرصهای تاخیری و عوارض آن

قرص تاخیری در داروخانه-قرص تاخیری گیاهی-قرص تاخیری وگادول

قرص تاخیری :

چندین عامل برروی انزال تاثیر می گذارد به همین دلیل بهترین درمان انزال زودرس یا زود ارضایی ترکیبی از درمان‌های ذهنی، درمان دارویی و تکنیک‌های جنسی می‌باشد و نباید به استفاده از قرص‌ تاخیری اکتفا کرد. در ادامه داروهای خوراکی و غیرخوراکی موثر در درمان انزال زودرس معرفی خواهد شد.

این مطلب تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شود و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.

هیچ دارویی به طور خاص از طرف سازمان غذا و دارویی ایالات متحده (FDA) برای درمان زود ارضایی تایید نشده است، با اینحال می‌توان از داروهای مختلف برای درمان این مشکل استفاده نمود. داروهای مهارکننده انتخابی بازجذب سروتونین (و داروهای ضدافسردگی حاوی تاثیرات مشابه SSRI (SSRI از همه موفق‌تر می‌باشند. علاوه بر قرص‌های تاخیری از کرم‌های بی‌حس‌کننده که حاوی بی‌حس کننده‌های موضعی هستند نیز می‌توان در بعضی از موارد استفاده نمود.

عوارض قرص های تاخیری برای درمان زودانزالی

استفاده از قرص های تاخیری برای درمان زود انزالی رفتن سراغ ساده ترین راه برای حل این مشکل است و همیشه ساده ترین راه درمان بهترین راه درمان نیست. بدون شک استفاده از قرص های تاخیری برای درمان مشکلات جنسی عوارض زیادی در پی خواهد داشت و بزرگترین مشکل آن این است که پس از قطع مصرف این داروها مشکل زودانزالی با شدت بیشتر سراغ مصرف کننده خواهد آمد. از عوارض مصرف قرص های تاخیری می توان به اختلال پرپاپیسم یا نعوظ مانا، تغییر در دید و از دست دادن شنوایی اشاره داشت.

معرفی و بررسی انواع قرصهای تاخیری و عوارض آن

قرص تاخیری سیلدنافیل-بهترین قرص تاخیری گیاهی-قرص تاخیری گیاهی بدون عوارض

انواع قرص های تاخیری

سیلدنافیل

نام تجاری: ویاگرا – ارکتو

قرص‌های سیلدنافیل که در مقادیر ۵۰، ۲۵ و ۱۰۰ میلی گرمی بوده و ماکزیمم دوز روزانه ۱۰۰ میلی گرم بوده و بهتر است از مقادیر ۲۵ شروع شود و در صورت عدم پاسخ دهی مناسب مقدار مصرف افزایش یابد.

عوارض:
از عوارض این دارو سردرد (به علت کاهش فشار خون) و احساس گرگرفتگی می‌باشد و عوارض خطرناک مانند تاری دید و سیانوپسیا (تغییر رنگ در دید و دیدن اشیا به رنگ آبی) و اختلالات شنوایی بوده که نیاز به قطع مصرف و مراجعه فوری به پزشک دارد.

وگادول (Vega-Dol)

وگادول Vega-Dol نام تجارتی مخدر ترامادول در کشور هندوستان می‌باشد که با اسامی دیگر مانند Veldrol و وکتادول VICTADOL و مشابه آن بر روی اینترنت به فروش می‌رسد. این قرص از ترکیب ترامادول با سیلدنافیل که ماده‌ای بسیار خطرناک است تهیه می‌شود. قرص ترکیبی وگادول (سیلدنافیل و ترامادول) حاوی ۱۰۰ میلی‌گرم سیلدنافیل و ۵۰ میلی‌گرم ترامادول است.

عوارض:
هرچند قرص تاخیری وگادول تا حدودی باعث به تأخیر انداختن و درمان زود انزالی می‌شود اما در دراز مدت عوارض جبران‌ناپذیری بر سلامت بدن خواهد گذاشت. سکته قلبی ناگهانی، سکته مغزی، از دست رفتن بینایی و شنوایی، افزایش فشار چشم و سوء هاضمه از عوارض رایج این قرص است.

تادافیل (سیالیس)

قرص‌های سیالیس عملکردی مشابه ویاگرا دارد اما بسیار قوی تر از ویاگرا بوده و ماده تأثیر گذار اصلی آن تادالافیل می‌باشد که موجب نعوظ (سفت و راست شدن) آلت می‌شود و تا حدودی در تأخیر در انزال نیز تأثیر گذار می‌باشد.
معمولاً سیالیس را بصورت یک قرص در زمان مورد نیاز مصرف می‌کنند، این زمان می‌تواند از ۳۰ دقیقه تا ۴۰ دقیقه قبل از تصمیم به مقاربت و نزدیکی مصرف شود. (توصیه می‌شود جهت جذب بهتر اثرات دارو، یک لیوان آب خنک بنوشید)

عوارض:

مصرف بیشتر از یک بار در روز تادالافیل به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.
مصرف مقادیر بیش از حد تادالافیل می‌تواند باعث دردهای قفسه سینه، منگی، ضربان نامنظم قلب و تورم پاها و اختلال در دید شود.

معرفی و بررسی انواع قرصهای تاخیری و عوارض آن

واردنافیل (لویترا)

واردنافیل با مهار فسفودی استراز تیپ ۵ در اجسام غاری شکل آلت تناسلی مردانه باعث افزایش اثر نیتریک اکساید در پایانه‌های عصبی و سلول‌های اندوتلیال در اجسام غاری شکل می‌شود. در نتیجه منجر به گشادشدن عروق و افزایش جریان خون به اجسام غاری شکل و نعوظ آلت تناسلی مردانه در برابر تحریک جنسی می‌شود.

عوارض:
کاهش ناگهانی شنوایی یا از دست رفتن شنوایی که ممکن است با وزوزگوش و سرگیجه همراه باشد ممکن است با مصرف واردنافیل رخ دهد.
این قرص توسط بیماران خاص مانند بیماران کلیوی، بیماران دستگاه گوارشی و… مصرف نگردد.

پاروکستین (Paroxetine)

نام تجاری: Paxil, Pexeva

داروی پاروکستین یکی از انواع قدرتمند داروهای SSRI بوده که می‌شود از آن برای درمان زود ارضایی استفاده نمود. تغییرات رفتاری، ناتوانی در کنترل بسیاری موارد مانند حرکت کامل چشم‌ها، سردرد، کند شدن ضربان قلب، تهوع (خصوصاً در اوایل مصرف) و… همگی از عوارض جانبی پاروکستین محسوب می‌شوند که نیاز است فرد با پزشک خود تماس حاصل فرماید.

موارد منع مصرف

افرادی که به دیگر داروهای مشابه (داروهای مهارکننده) مانند سروتونین حساسیت نشان داده‌اند.
مصرف هرداروی دیگری به صورت همزمان از جمله مسکن‌ها، آرامبخش ها، ضد تشنج و… (در صورت مصرف هردارویی حتماً پیش از تجویز پاروکستین، اطلاعات را در اختیار پزشک قرار دهید).

معرفی و بررسی انواع قرصهای تاخیری و عوارض آن

سرترالین (زلوفت)

نام تجاری: Zoloft, Asentra, Lustral و …

این دارو یک مهارکننده قوی و انتخابی بازجذب نورونی سروتونین (SSRI) می‌باشد و با تقویت فعالیت سروتونرژیک در CNS ومتعاقباً مهار فعالیت آدرنرژیک در ناحیه locus ceruleus می‌شود.

عوارض:
خواب آلودگی، گیجی، خستگی یا ضعف، مشکلات گوارشی از جمله بی اشتهایی، اسهال، خشکی دهان، اختلال در هضم غذا، تهوع، دردشکمی، نفخ، کاهش وزن، سردرد، افزایش تعریق و … از عوارض این قرص‌ها هستند.

سیتالوپرام (Citalopram)

همانند داروی سرترالین، داروی سیتالوپرام نیز یکی از انواع قدرتمند داروهای SSRI بوده که از آن برای درمان زود انزالی استفاده می‌شود. احتمالاً بهبود حاصل از این قرص‌های تاخیری تا ۳ هفته بعد از شروع مصرف خود را نشان نمی‌دهد. اگر این قرص تاخیری تا شش هفته تأثیر خود بر زود انزالی را نشان نداد و یا تاثیرات جانبی آن مشکل ساز شد، باید با دارویی دیگر جایگزین شود.

کلومیپرامین (Clomipramine)

طی مطالعاتی گزارش شده کلومی پرامین، در درمان زود انزالی مؤثر است ولی به علت عوارض ۵ الی ۱۵ درصدی آن مانند اختلال دید، خشکی دهان و سایر عوارض کولینرژیک مصرف آن محدود گردیده است. داروی ذکر شده با مختل کردن بازجذب سروتونین در مغز باعث افزایش سروتونین شده و باعث به تأخیر انداختن انزال می‌گردد.

فلوکستین (Fluoxetine)

داروی فلوکستین یکی از انواع قدرتمند داروهای SSRI بوده که می شود از آن برای درمان زود ارضایی استفاده نمود. احتمالا بهبود حاصل از دارو تا ۳ هفته بعد از شروع مصرف خود را نشان ندهد. اگر این قرص تاخیری تا شش هفته تاثیر خود بر زود ارضایی را نشان نداد و یا تاثیرات جانبی آن مشکل ساز شد، باید با دارویی دیگر جایگزین شود.

داپوکستین و پریلیگی (PRILIGY)

داپوکستین نوعی مهار کننده باز جذب سروتونین (SSRI) است که به طور خاص برای انزال زودرس طراحی شده است. نشان داده‌شده است که SSRI ها در درمان زود انزالی مفید هستند. جنبه منفی SSRI ها این است که به‌منظور دستیابی به اثر مورد نظر، باید به صورت روزانه مصرف شوند.

معرفی و بررسی انواع قرصهای تاخیری و عوارض آن

اثر داپوکستین در تأخیر زمان انزال در دخول واژینال

تحقیقات نشان داده مردانی که زمان متوسط انزال دخول واژینال شان به صورت پایه ۰٫۹ دقیقه می‌باشد، هنگام مصرف دوز ۳۰ میلی گرم داپوکسین، این میزان به ۳٫۱ دقیقه افزایش‌یافته است و همچنین برای دوز ۶۰ میلی گرم داپوکسین، زمان انزال به ۳٫۶ دقیقه بهبود یافته است. بیمارانی که دارونما مصرف کرده بودند ۱٫۹ دقیقه بهبود پیدا کرده بودند.

کپسول روسترانگ

این فرآورده با جبران مواد لازم در بدن بیمار باعث تولید هورمون‌های جنسی و افزایش اکسیژن در اندام‌های تناسلی موجب تقویت عملکرد جنسی مردان می‌شود و در نتیجه موجب افزایش میل جنسی، درمان زودانزالی و افزایش مدت زمان مقاربت در مردان می‌شود.

ترکیبات: هسته گیاه Tamarindus indica

موارد منع مصرف

در افراد مبتلا به فشارخون و سردردهای مزمن منع مصرف دارد.
۳ ساعت بعد از صبحانه و ۳ ساعت بعد از نهار هر بار ۱ الی ۲ کپسول (داروی گیاهی روسترانگ به مدت ۷ روز مورد استفاده قرار گیرد.)

داروهای ضد افسردگی سه حلقه‌ای

داروهایی که علائم مشابهی همچون داروهای SSRIدارند، از قبیل بعضی از انواع خاص داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای ((TCAsرا می‌توان به عنوان داروی درمان زود انزالی استفاده نمود. داروهای ضد افسردگی سه حلقه‌ای که بیشتر از بقیه در زمینه درمان زود انزالی بر روی آن تحقیق شده است کلومیپرامین بوده که شاید بیشتر از خیلی از داروهای SSRI برای این منظور مفید باشد.

مهارکننده فسفودی استراز نوع ۵

در بعضی از تحقیقات سیلندافیل و سایر مهارکننده هایفسفودی استراز نوع پنج (PDE5) همچون تادالافیل به همراه داروهای SSRI تاثیرات بهتری نسبت به استفاده مطلق از مهارکننده انتخابی بازجذب سروتونین داشته‌اند. لازم بذکر است، استفاده از دو دارو عوارض جانبی بیشتری نسبت به مصرف فقط یک دارو می تواند به همراه داشته باشد.

قرص تاخیری گیاهی کیمیاگر

ترکیبات: گیاه Tamarindus Indica (تمبر هندی) و سایر گیاهان دارویی از طب سنتی ایران و طب کهن کشور چین و هند

مقدار مصرف: ۱ تا ۲ کپسول، ۲ تا ۲/۵ ساعت قبل از مقاربت میل شود.

معرفی و بررسی انواع قرصهای تاخیری و عوارض آن

عوارض جانبی:

چون این دارو قابض است، امکان بروز یبوست، دل درد و انقباضات شکمی وجود دارد.
از مصرف همزمان این کپسول با مواد اسیدی مانند آبلیمو یا سرکه خودداری نمایید، زیرا موجب خنثی شدن تأثیرات دارو می‌گردد.

قرص تاخیری گیاهی آفرودیت

قرص آفرودیت یا هر ۲ میلیلیتر قطره حاوی عصاره خشک گیاهان ذیل می‌باشد:

میوه خارخاسک ۴۰ میلیگرم
زنجبیل ۱۲/۲۷ میلیگرم
زعفران ۳ میلیگرم
دارچین ۱۱ میلیگرم

معرفی و بررسی انواع قرصهای تاخیری و عوارض آن

نحوه مصرف:
یک قرص آفرودیت ۳ بار درروزبعداز غذا میل شود. آفرودیت را می‌توان برای حصول نتیجه بهتر بطور مستمر مصرف نمود

موارد منع مصرف:
در بیماران قلبی و بیمارانی که مبتلا به کمبود فشارخون هستند مصرف دارو باید با احتیاط انجام شود

عوارض جانبی:
بیمارانی که نسبت به اسانس‌های گیاهی حساسیت نشان می‌دهند، می‌بایستی این دارو را با احتیاط مصرف نمایند.

قرص های تاخیری موجود در داروخانه ها

از جمله قرص های تاخیری موجود در بازار می‌توان به قرص تاخیری ویاگرا، قرص تاخیری وگادول، قرص تاخیری سیلدنافیل، قرص تاخیری سیالیس و … اشاره کرد
بیماری‌های جنسی از آن دسته بیماری‌هایی هستند که در زندگی برای هر کسی ممکن است رخ دهد. بیماری‌‌هایی که اکثر مردم از گفتن آن‌ها به دیگران عاجزند. برای درمان این‌گونه بیماری‌ها می‌بایست به پزشکان ارولوژ و یا متخصصین سکس تراپی رجوع کرد ولی برخی افراد خود به سراغ داروهای تقویت جنسی رفته و به مصرف آن‌ها می‌پردازند. قرص‌های تاخیری از پر تقاضاترین این داروها هستند که در بیشتر داروخانه‌ ها یافت می‌شوند. و اما انواع قرص‌های تاخیری موجود در داروخانه‌ها کدامند؟
منبع:ستاره
گردآوری و بازنشر: خاتون آنلاین
مطالب مرتبط:

عوارض مصرف قرص های تاخیری و دارو های جنسی در مردان

پیشگیری از بارداری با استفاده از قرص ال دی

تاثیر قرص های استاتین در کاهش ابتلا به سرطان

قرص نوافن+عوارض قرص نوافن

تاثیرات و عوارض قرص ضد بارداری بر روی بانوان

قرص دمیترون

قرص های ال . دی و اچ . دی ضد بارداری

روش مصرف قرص های ضد بارداری

اطلاعات کامل درباره ی قرص ال دی

قرص ویزارسین

عوارض قرص اتیسترون

عوارض قرص ال دی

قرص ویاگرا



قتل خونین همسر با دستور زن خیانتکار+گفتگو با متهم