آشنایی با مطالب و مسائل مربوط به غذا خوردن
به قول دکتر ویلیام جکسون William Jackson غذا شناس معروف دانشگاه سیاتل بسیاری از مردم جهان هنر غذا خوردن را نمی شناسند و نمی دانند که بهترین هنر، هنر غذا خوردن است. اگر نمی توانیم خوب غذا بخوریم و مواد مورد نیاز بدن را در اختیار اعضاء و سلولهای بدن قرار دهیم چگونه از این سلولها و از اعضاء بدن خود انتظار کار درست و بدون عیب را داریم ؟ البته هستند گروه زیادی از مردم که خوب می دانند چه غذاهایی برای آنها مضر است و آنها از خوردن این غذاها رنجور می شوند ولی علت این ناسازگاری را نمی دانند. بعضی از آنها وقتی نزد پزشک می روند می گویند آقای دکتر خیار خورده ام سردی ام کرده و یا می گویند وقتی که خرما یا خرمالو می خورم گرمی ام می کند و تمام بدنم جوش می زند و یا بعضی ها به روشنی اظهار می دارند که وقتی فلان غذا را می خورند بدنشان دچار خارش می شود یا بدنشان کهیر می زند و یا از چشمانشان آب سرازیر می شود ولی متاسفانه گروه بسیاری زیادی از مردم از اثرات نامساعدی که بعضی از غذاها در بدن آنها ایجاد می کنند آگاهی ندارند و با وجود اینکه بیماری آنها صرفاً در اثر غذای نامناسب خوردن است ولی خودشان به این حقیقت آگاه نیستند و به دنبال علل دیگری می گردند. در حالی که اگر متوجه مشکل اصلی خود شوند و روش غذا خوردن و یا نوع غذای خود را اصلاح کنند بدون نیاز به استفاده از کوچکترین دارویی کسالتشان برطرف می شود و سلامتی خود را باز می یابند.
با این توضیح آشکار می شود که تمام مردم باید کم و بیش از مطالب و مسائل مربوط به غذا خوردن اطلاع داشته باشند و بدانند چه غذایی باید بخورند و از چه غذایی باید پرهیز کنند چه غذایی را باید بیشتر بخورند، از چه غذایی کمتر استفاده کنند. چه موقع غذا بخورند، در چه حالاتی، از غذا خوردن خودداری کنند و هربار چه مقدار غذا بخورند و چه غذاهایی را با غذاهای دیگر مخلوط و یکی نخورند.
به همین علت یعنی اهمیت این موضوع در سراسر جهان به خصوص در کشور آمریکا هزاران انستیتو و موسسات علمی و تحقیقاتی راجه به غذا، مواد غذایی، خواص غذاها ، طرز نگاهداری غذاها بدون آنکه خواصشان خراب شود.کنسرو کردن غذاها، فریز کردن غذاها، شور کردن غذاها، دودی کردن غذاها، خشک کردن غذاها، نگاهداری طولانی مدت غذاها ، ترکیبات ویژه هر یک از غذاها، انواع سبزیها، انواع میوه ها، انواع لبینات، انواع پروتئین ها، انواع حبوبات ، انواع دانه ها و انواع ادویه و ترشی و سس ها مطالعه می کنند و هر سال حاصل مطالعات خود را طی صدها جلد کتاب، جزوه، مقاله، فیلم ویدیویی و نرم افزار کامپیوتری انتشار می دهند. به طوری که انسان از مطالعه و خواندن و دیدن آنها واقعاً گیج می شود که چگونه این همه دستورات را باهم تلفیق کند و به هدف اصلی خود که خوب و سالم و مفید غذاخوردن است، برسد در این راه در کشور آمریکا در هر سال میلیاردها دلار صرف این نوع تحقیقات می شود و دانشمندان فراوانی در این راه مرتب زحمت می کشند و به حقایق تازه ای دست می یابند.البته خطری نیز از سوی تولید کنندگان مواد غذایی انسان را تهدید می کند.