همه دستگاه‌های ذی‌ربط برای یافتن و بازگرداندن پیکر دریانوردان عزیزمان تلاش کنند

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۳۹۶ دی ۲۹, جمعه ساعت ۲۳:۲۳۰ رأیبدون امتیاز

تولیت آستان قدس در دیدار با خانواده مرحوم «فرید محبی» سرمهندس کشتی سانچی گفت: همه دستگاه‌های ذی‌ربط باید با تمام توان پیگیر‌ استیفای حقوق خانواده‌های داغدار باشند و برای یافتن و بازگرداندن پیکر دریانوردان عزیزمان تلاش کنند.

گیلان خبر: حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی صبح امروز در دیدار با خانواده مرحوم «فرید محبی» سرمهندس کشتی سانچی اظهار کرد: عزیزانی را در این حادثه از دست دادیم که در زمره مجاهدان کشور در جنگ اقتصادی بودند.

وی افزود: جوانان و متخصصان مجربی که با سخت‌کوشی و گمنامی سال‌ها در شرایط پر مخاطره‌ای که حتی بیمه‌های بین‌المللی در بخش نفتکش‌ها با ایران همکاری نمی‌کردند، بار انتقال نفت کشور را بر دوش داشتنند.

رئیسی بیان داشت: وزارت امور خارجه و همه دستگاه‌های ذی‌ربط، باید با تمام توان پیگیر‌ استیفای حقوق خانواده‌های داغدار باشند و همچنین برای یافتن و بازگرداندن پیکر دریانوردان عزیزمان تلاش کنند.

وی ادامه داد: دست‌اندرکاران امر باید جزئیات دقیق حادثه نفتکش را برای خانواده‌های داغدار و ملت ایران تبیین و ابهامات موجود را رفع کنند.


منبع: فارس

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...