شرایط لازم برای سلامت بدن انسان
برای آنکه بدن در شرایط سالم و تندرست به سر برد لازم است که واکنش آن قلیایی باشد بدنی که واکنش اسیدی داشته باشد زود تعادلش را از دست می دهد و بیمار می شود. بنابراین باید ما بیشتر غذاهایی بخوریم که بدنمان را قلیایی نگه دارد.. برای رسیدن به این هدف بهتر است غذای ما از ده درصد پروتئین ده درصد مواد نشاسته ای و بیست درصد میوه و شصت درصد از سبزیجات تشکیل شود. این غذاها باید به صورت ۴۰ درصد پخته و ۶۰ درصد خام مصرف شود و نیز صلاح است که این غذاها بیست درصدشان اسیدی و ۸۰ درصدشان قلیایی باشد.
با ترتیب دادن چنین غذاهایی بدن در نهایت سلامت و شادابی به کار خود ادامه خواهد داد. در یک چنین شرایطی باعث می شود که میکروبها نتوانند به راحتی در بدن، بیماری ایجاد کنند و دستگاه مصون ساز بدن، با تمام قدرت و فعالیت به کار می پردازد.
برای قلیایی کردن بدن می توان از اسفناج، هویج و شلغم و کرفس استفاده کرد به شرط آنکه آنها را غلط مصرف نکنیم عادت بر این است که وقتی اسفناج را می پزند آب زیادی آن را به دور می ریزند در حالی که این اسفناج دارای مقادیر زیادی سدیم طبیعی است که برای قلیایی کردن بدن ضرورت دارد و یا همین طور به هنگام پختن هویج باید آنقدر آب روی آن ریخت که وقتی هویج پخته می شود دیگر آبی ته ظرف باقی نماند یعنی تمام آب هویج به خورد خودش رفته باشد. در برنج آبکش شده یعنی درست کردن پلو نیز این اشتباه رخ می دهد و مقادیر زیادی از مواد مغذی و مفید برنج همراه با آب جوشیده شده به درون دستشویی ریخته می شود.
به طور کلی هر خانم خانه داری باید بداند که مواداولیه هر غذایی را چگونه تهیه کند. چه کار کند که مواد فلزی، غیر فلزی، ویتامین ها و عناصر مفید این مواد اولیه به هنگام آماده کردن آنها برای تهیه غذا و طبخ از بین نرود. مقوی ترین قسمت ماش که باعث قدرت و تحرک بدن و احساس شادی و نشاط می شود پوست ماش است که متاسفانه به هنگام تهیه آش ماش آن را از روی دیگ آب جوشان جمع کرده به دور می ریزند.