با خواص و ویژگی های میوه زردآلو بیشتر آشنا شوید
زرد آلو :
یکی از میوه های خیلی شیرین و قنددار است یعنی هشت دهم وزن آن قند است دارای مقادیر زیادی ویتامین A می باشد که در برابر بیماری ها مقاومت بدن را افزایش می دهد و قوه بینایی را در شب می افزاید.
واص غذایی و درمانی زردآلو
– زرد آلو خنک و اشتها آور است. عمر را طولانی کرده و شخص را فعال می سازد.
وجود منابع غنی ویتامین A در زردآلو باعث تقویت مخاط ها، پوست، مو و تقویت بینایی میشود.
– زرد آلوی رسیده به علت دارا بودن ویتامین های گروه B برای درمان بیماری های عصبی روحی مانند خمودگی روانی، بی خوابی، خستگی شدید٬ گیجی و فراموشی مفید است.
– در بین سبزیجات هویج و در بین میوه ها زرد آلو منبع غنی بتا کاروتن (پیش ساز ویتامین A) هستند. زردآلو هایی که رنگ نارنجی تیره دارند حاوی بتا کاروتن بیشتری هستند، این ماده باعث کاهش بروز بیماری های قلبی، سکته، آب مروارید و حتی بعضی سرطان ها می شود.
– همچنین به عنوان یک آنتی اکسیدان، باعث محافظت بدن از صدمات ناشی از رادیکال های آزاد می شود. رادیکال های آزاد، عدسی چشم را تخریب می کنند و سبب بروز آب مروارید می شوند و یا ذخیرهء خونی چشمها را از بین برده و باعث باعث آسیب بافت چشم می شود (این ماده از دستهء کاروتنوییدهاست).
– در تابستان، کاروتن محافظ موجود در پوست کم می شود و هر قدر اشعه ماوراءبنفش شدیدتر باشد کاروتن بیشتری در بدن مصرف می شود. بتا کادوتن موجود در زرد آلو در بدن یک پوشش محافظتی در مقابل رادیکال های آزاد به وجود می آورد.
– نور آفتاب، نیکوتین سیگار، استرس و مواد مضر سبب تولید رادیکال های آزاد خطرناک در بدن می شوند. بتاکاروتن این توانایی را دارد که با این رادیکال ها مبارزه کرده و اثرات تخریبی ناشی از آنها را کم کند.
– بتاکاروتن زرد آلو مانع از پینه بستن و خشکیدن پوست می شود وقتی پوست بدن پوسته پوسته و سفید یا خاکستری رنگ می شود نشانهء کمبود بتاکاروتن است مقادیر بالای بتاکاروتن و لیکوپن غذای مفیدی برای حفظ سلامتی قلب است این دو ماده به عنوان آنتی اکسیدان LDL کلسترول بد و عامل بروز بیماری قلبی -جلوگیری می کنند.
– زردآلو به علت داشتن کبالت برای رفع کم خونی و به سبب داشتن آهن برای خون سازی مفید است.
– زردآلو برای رفع لاغری سود مند است و چون میوهء سودمندی است٬ برای زنان باردار توصیه شده است.
– زرد آلو تصفیه کنندهء خون بوده عروق را باز می کند تب بر است و برای قلیایی کردن بدن مفید است.
– مصرف زردآلو در تقویت استخوان ها و نسوج بدن اهمیت زیادی دارد.
– زردآلو حاوی فیبرهای محلول در آب است که باعث حفظ قند خون و کاهش کلسترول می شود و از یبوست و بیماری روده جلو گیری می کند.
– مصرف آن برای بیماران مبتلا به درد مفاصل و روماتیسم مفید است زیرا حاوی اسید سالیسیلیکمی باشد.
– زرد آلو اعصاب را تقویت می کند سلول های بدن را زنده نگه می دارد بدبویی دهان را از بین می برد و ضد نرمی استخوان است.