خواص بی نظیر بادام چیست؟
بادام :
میوه ای است که سرشار از ویتامین ، قند، کلسیم و مواد چربی است.
بادام مقدار عظیمی از مواد مغذی دارد
بادام مشخصات مواد مغذی فوق العاده قابل ملاحظه را به رخ می کشد.
۱ اونس ( ۲۸ گرم ) یا تعداد انگشت شماری از بادام حاوی:
فیبر: ۳,۵ گرم است.
پروتئین: ۶ گرم.
چربی: ۱۴ گرم (۹ تا از منو اشباع شده ).
ویتامین :E ۳۷ % از RDA.
منگنز: ۳۲ درصد از RDA.
منیزیم: ۲۰٪ از RDA.
همچنین حاوی مقدار مناسبی از مس، ویتامین B۲ ( ریبوفلاوین ) و فسفر است.
این مقدار بادام تنها ۱۶۱ کالری و ۲,۵ گرم کربوهیدرات قابل هضم تولید می کند.
همچنین مهم است که توجه داشته باشید ۱۰ – ۱۵ ٪ از کالری بادام توسط بدن جذب نمی شود چرا که دسترسی و شکستن این چربی بیش از حد دشوار است.
بادام نیز اسید فیتیک بالایی دارد ماده ای که به مواد معدنی خاصی متصل می شود و مانع از جذب آنها است. این به این معنی است که مقدار آهن، روی و کلسیم که از بادام دریافت خواهد شد تا حدودی کاهش می یابد.
در انتها: بادام، آجیل درختی بسیار محبوب است. بادام چربی های سالم اشباع نشده بالا، فیبر، پروتئین و مواد مغذی مختلف مهمی دارد.
۲. بادام دارای آنتی اکسیدان هایی است
بادام منبع فوق العاده از آنتی اکسیدان ها است.
آنتی اکسیدان ها به محافظت در برابر استرس اکسیداتیو که می تواند به مولکول در سلول ها آسیب و به پیری و بیماری هایی مانند سرطان منجر شود کمک می کند.
آنتی اکسیدان قوی در بادام عمدتاً در لایه قهوه ای پوست متمرکز شده است.
به همین دلیل، کندن پوست بادام ، بهترین انتخاب از منظر سلامتی نیست.
کارآزمایی بالینی روی ۶۰ مرد سیگاری نشان داد که ۸۴ گرم ( حدود ۳ اونس ) بادام در طول روز بیومارکرهای استرس اکسیداتیو را ۲۳ – ۳۴ ٪ در طی یک دوره ۴ هفته کاهش داد.
این یافته ها از مطالعه دیگری، که نشان می دهد خوردن بادام با وعده های غذایی اصلی، بعضی از مارکرهای آسیب اکسیداتیو کاهش می یابد حمایت می کند.
در انتها: بادام آنتی اکسیدان های بالایی دارد که می تواند سلول های شما را از آسیب های اکسیداتیو، عامل عمده پیری و بیماری محافظت نماید.