توصیه های تغذیه ای به افراد بدخلق
خلق و خوی انسان چیزی است که اطرافیان هرشخص را به سوی او جلب می کند چه بسیار افرادی که نکات و صفات ارزنده و شایسته ای در خود ندارد ولی چون خلق خوب و جاذبی دارند همه دورشان جمع می شوند و شاید بیشتر از سایرین دوست و رفیق دارند. بنابراین داشتن خلق نیکو یکی از مهمترین و برجسته ترین صفات انسان است. از پیامبر اسلام حضرت محمد (ص) نقل شده که دارای خلق و خوی بسیارخوبی بوده اند و به علت همین خلق حتی وقتی دشمنانش با او برخورد می کرده اند جذب می شدند به قول ژان ژاک روسو نویسنده معروف فرانسوی خلق خوش آهن ربایی است که تمام ذرات و مردم حتی آنهایی هم که خاصیت آهنی ندارند به خود جذب می کند. بهرحال خوش خلق بودن یک صفت برجسته و عالی است پس شاید ندانید که بعضی از غذاها روی خلق انسان اثر دارند. سس ها و ادویه روی خلق و خوی شخصی اثر دارند. غذاهایی که دارای سس کم و تندی متوسط و یا کم باشند باعث می شوند که خورنده آن غذاها دارای خلقی آرام، خوب و قابل توجه باشد. مردمان کشور هند، کشور پاکستان، سری لانکا، نپال، یونان که غذاهای سس دار و تند مصرف می کنند معمولاً مردمانی خوش خلق، خوش برخورد، آرام و مهربان هستند. مردم این کشورها معمولاً از غذاهای تند استفاده می کنند ولی تندی این غذاها در حد خوش آیند و دوست داشتنی است ولی برعکس اگر تندی غذا خیلی زیاد شود و در آن ادویه ریخته شود و طوری شود که از خوردن آنها انسان در دهان خود احساس سوزش شدید و ناراحت کننده کند باعث می شود که مصرف کننده این غذا دارای خلقی تند، بدبرخورد، و غیرقابل تحمل و ناراحت کننده شود.
بدین ترتیب ملاحظه می کنید که چطور یک غذای تند و ملایم و یا تند شدید می تواند وضع خلقی و رفتاری انسان را تغییر دهد.