10 درس موفقیت از زبان مایکل اولری
بسیاری از تلاشهایی که همه روزه انجام میدهیم در نهایت برای رسیدن به موفقیت است. موفقیت در کسب و کار و زندگی حرفهای موضوعی است که با توجه به شرایط دنیای امروز دشواریهایش بیشتر میشود. اما راهکار چیست؟ در این مقاله میخواهیم با 10 درس موفقیت از زبان مایکل اولری که خود فردی موفق است آشنا شویم.
بسیاری از تلاشهایی که همه روزه انجام میدهیم در نهایت برای رسیدن به موفقیت است. موفقیت در کسب و کار و زندگی حرفهای موضوعی است که با توجه به شرایط دنیای امروز دشواریهایش بیشتر میشود. اما راهکار چیست؟ در این مقاله میخواهیم با ۱۰ درس موفقیت از زبان مایکل اولری که خود فردی موفق است آشنا شویم.
مایکل اولری متولد ۱۹۶۱، کارآفرین و مدیر ارشد اجرایی ایرلندی است، او در حال حاضر به عنوان مدیرعامل اجرایی شرکت رایانایر، فعالیت میکند. شرکت رایان ایر، یک شرکت هواپیمایی ارزانقیمت ایرلندی است که بزرگترین شرکت هواپیمایی ارزانقیمت اروپا به شمار میآید. این شرکت با مدیریت مایکل اولری، یکی از سودآورترین خطوط هواپیمایی جهان محسوب میشود.
روزچین در این مقاله قصد دارد به بررسی ۱۰ توصیه آقای اولری برای کارآفرینان بپردازد. اولری که به آقای شگفت انگیز شهرت دارد تاکنون ۳ کتاب پرفروش در مورد زندگی، کارآفرینی و پول نوشته است. در ادامه با روزچین و ۱۰ درس موفقیت از این کارآفرین همراه باشید.
۱ – دنبال کردن ایدههای بد را متوقف کنید
کارآفرینان موفق همیشه ممکن است با ایدههای بد روبرو شوند و البته آنها را ادامه میدهند؛ این کار ممکن است صرفا از سر علاقه آنها به این ایدهها باشد. باید به خاطر داشته باشید که موفقیت های قبلی لزوماً ایده آینده شما را تضمین نخواهند کرد. امکان دارد که به شما کمک کند، اما هرگز تضمین کننده موفقیتتان نیست.
به دنبال نظرات و بازخورد صادقانه دیگران و البته خارج از حلقه اطرافیان در مورد ایدهتان باشید. خانواده و دوستان به خاطر ترس از ناراحتی و حتی رودربایستی با شما نمیتوانند نظراتشان را صادقانه بیان کنند. به دنبال بررسی بازخوردها از بازار هدف در مراحل اولیه باشید. این بازخوردها به شما در جلوگیری از دنبال کردن ایدههای بد کمک میکند.
۲ – پولها، سربازان شما
از قدیم گفتهاند پول پول میآورد. در حقیقت، پول مانند خون در رگهای کسب و کار شما جاری است. بسیاری از افراد نقش پول را در پیشرفت کسب و کار بیاهمیت میدانند. یادتان باشد که پول سرباز شما در نبرد تجارت است.
من هر روز پول را مانند سربازان خود به نبرد میفرستم و از آنها میخواهم تا با اسرا به خانه بازگردند. آنها نیز چنین میکنند. اگر بعضی از آنها بمیرند، اتفاقی ناراحت کننده است؛ اما اگر همه آنها بمیرند، به معنی این است که شما ورشکسته شدهاید!
۳ – فروش یعنی همه چیز
سومین درس موفقیت این است که شما می توانید بزرگترین ایدهی دنیا را در قالب یک طرح داشته باشید، اما اگر طرحتان فاقد فروش یا سفارشات خرید قابل توجه باشد، روزهای خوبی در انتظارتان نیست. سرمایهگذاران همیشه قبل از سرمایهگذاری به دنبال مشاهده یک تقاضای واقعی در بازار و البته با مشتریان واقعی هستند. آنها دوست ندارند از حدس و گمان حمایت کنند.
۴ – رشد به دنبال توجه
باید بدانید که کسب و کار نیازمند توجه همیشگی است. هرکسی فردی را میشناسد که پر از ایدههای بزرگ است اما هیچ کدام از ایدههای او به نتیجه نمیرسد زیرا او در حال دنبال کردن چیزهای متفاوتی است. چنین فردی توجه خود را متوجه چند کار کرده و در نتیجه هیچ کدام از ایدهها به اندازهی موردنیاز رشد نخواهند کرد.
۵ – ایدههای خوب انحصاری نیستند
هرکسی میتواند یک ایده خوب داشته باشد که این ایده فاقد تجربه، موفقیت، سرمایه و ارتباطات باشد. بعضی از افراد برای تبدیل ایدهها به واقعیت دست به هر کاری میزنند. توجیه افرادی که همیشه بهانه میآورند، این است: «من یک ایدهی خوب دارم، اما منابع کافی برای تبدیل آن به واقعیت را ندارم». در این زمان است که فردی دیگر، این ایده را از آن خود میکند.
هرگز تصور نکنید که ایدهی شما بسیار کوچک است یا اینکه شما توانایی تبدیل ایدههای خود را به واقعیت ندارید. بهانه آوردن، تنها چیزی است که میتواند شما را متوقف کند. اگر متوجه شدید که شخصی دیگر قبلاً این ایده را داشته است، دلسرد نشوید، به سراغ ایده دیگری بروید. ایدههای عالی هرگز تمام نمیشوند.
۶ – اعداد راستگو
در زمان سرمایهگذاری در یک کسب و کار، همه چیز به اعداد خلاصه میشود. سوالاتی از این قبیل از شما پرسیده میشود: میزان فروش شما چقدر است؟ بدهی شما چقدر است؟ سرمایهگذاری اولیه شما چه میزان است؟ هزینه تولید چقدر بوده و قیمت محصول چقدر خواهد بود؟ با وجود این که کسب و کارها همیشه میتوانند بالا و پایین داشته باشند، اما اعداد در تعیین ارزش و شانس موفقیت شان کاملا حیاتی هستند.
۷ – ریسک کنید ولی حساب شده
بدون ریسک هیچ پاداشی دریافت نمیکنید. این به آن معنی نیست که چشم بسته وارد میدان رقابت شوید و انتظار بهترینها را داشته باشید. برای مثال، اگر شما به فکر رها کردن شغل خود و صرف ۱۰۰ درصد زمانتان در یک کار جدید هستید، نیاز دارید تا مطمئن شوید در کار جدیدتان درآمد کافی خواهید داشت.
پس انداز کردن برای هزینهها طی چند ماه میتواند به شما در مواجهه با دشواریها کمک کند. ریسک پذیری بدون پس انداز شبیه خودکشی اقتصادی است.
۸ – جنگ تجارت
کارآفرین باید برای پیروزی وارد میدان رقابت شود. مایکل اولری هیچ راهکار غیرمنطقی و احساساتی را در تجارت نمیپذیرد. تجارت یک جنگ است. اجازه ندهید تا احساسات در مسیرتان قرار بگیرند. در نتیجه با تمام توان وارد تجارت شوید و البته از شکست نترسید. بلکه دوباره نیروهای خود را تجهیز کنید و دوباره با یک استراتژی متفاوت پا به میدان بگذارید.
۹ – محتاط باشید
هرکسی در این روزها کسب و کاری نوپا داشته باشد، باعث توجه سرمایهگذاران میشود. حتی ممکن است گاهی با سیلی از درخواستهای سرمایهگذاری روبرو شود. فارغ از اینکه به دنبال جلب توجه چه چیزی در کسب و کار خود باشید، باید از قبل تمامی این مسائل را برای خود روشن کرده باشید. در این راه فرصتها را غنیمت بدانید.
۱۰ – از خواسته هایتان نترسید.
میتوانید یک گوشه بنشینید و در مورد چیزهایی که میخواهید فکر کنید یا اینکه میتوانید از جای خود بلند شوید و به دنبال خواستهتان بروید. موضوع بسیار ساده است، اگر درخواستتان را مطرح نکنید فردی دیگر این کار را انجام خواهد داد.
از طلب کردن خواستههایتان نترسید. بدترین اتفاقی که میتواند روی دهد، چیست؟ اگر در طلب کردن خواستههایتان موفق نشدید به عقب برگردید و دوباره تلاش کنید. اگر از طرد شدن میترسید، در آینده با مشکلاتی روبرو خواهید شد. شما باید قادر به بازگشت مجدد به تجارت در زمانی مناسب و پس از پذیرش شکست باشید.
امیدواریم این ۱۰ درس موفقیت توانسته باشد به شما در دستیابی به آرزوهایتان کمک کند. از تجربیات و ۱۰ درس موفقیت خودتان برای ما بنویسید…