طرز تهیه کشک بادمجان
کشک بادمجان یکی از غذاهای سنتی ایرانی محسوب میشه. این روزا از طرز تهه کشک بادمجان به عنوان یکی از پیش غذاها استفاده ی زیادی میشه. اگا از طرفدارای بادمجان هستین این دستور پخت کشک بادمجان رو از دست ندین. این دستور کشک بادمجان برای ۴ نفره.
مواد لازم جهت کشک بادمجان :
بادمجان ۵ عدد کشک نصف پیمانه پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه مغز گردوی آسیاب شده یک سوم نعنا خشک ۳ قاشق غذاخوری روغن به مقدار لازم نمک به مقدار لازمطرز تهیه کشک بادمجان :
بادمجان ها رو به شکل طولی برش میدیم.
اونا رو تو روغن سرخ میکنیم.
میذاریم لای دستمال کاغذی تا روغن اضافه گرفته بشه.
نعنای خشک رو ده دقیقه تو آب خیس میدیم.
نعنا رو با یه کم روغن با حرارت ملایم تفت میدیم.
۱ قاشق از نعنا رو برای تزیین کنار میذاریم.
پیازها رو خلالی خرد میکنیم با روغن سرخ میکنیم.
سیر رنده شده رو اضافه میکنیم و ۱ دقیقه دیگه تفت میدیم.
بادمجان رو به پیاز و سیر اضافه میکنیم و با حرارت ملایم تفت میدیم.
نعنا داغ و گردوی آسیاب شده رو هم اضافه میکنیم.
کشک را بایک چهارم لیوان آب سرد مخلوط میکنیم و به بادمجان ها اضافه میکنیم و یه کم تفت میدیم تا آب اضافی غذا کشیده بشه.
کشک بادمجان رو تو ظرف سرو مورد نظر میکشیم و روش رو با پیاز داغ، نعنا داغ، کشک و گردو تزئین میکنیم.