۱۴۰ دانش آموز سروآبادی به اردوی راهیان نور اعزام شدند

سنندج - ایرنا - فرمانده سپاه سروآباد گفت: به مناسبت سی و نهمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ۱۴۰ دانش آموز این شهرستان در قالب کاروان های راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.
سرهنگ جعفر غفاریان روز جمعه در حاشیه آیین بدرقه این کاروان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هشتمین کاروان اردوهای راهیان نور شهرستان سروآباد امروز به استعداد سه دستگاه اتوبوس عازم مناطق عملیاتی جنوب کشور شد.
وی اظهار کرد: این کاروان متشکل از دانش آموزان پسر مقطع دوم متوسطه مدارس سطح شهرستان سروآباد است که به مدت چهار روز از مناطق عملیاتی اهواز، آبادان، پل دختر (مناطق عملیاتی والفجر هشت، شلمچه، دهلاویه و هویزه) بازدید خواهند کرد.
فرمانده سپاه سروآباد با بیان اینکه امسال بیش از ۹۰۰ نفر از دانش آموزان شهرستان به مناطق عملیاتی کشور در جنوب و غرب کشور اعزام شده اند، اضافه کرد: نهمین کاروان اردوهای راهیان نور دخترانه مدارس این شهرستان اسفند سال جاری به مناطق عملیاتی اعزام می شوند.
وی یادآور شد: اردوهای راهیان نور با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت طلبی، زنده نگه داشتن نام و یاد شهدا و آشنایی دانش آموزان با رشادت های رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس برگزار می شود.
شهرستان سروآباد با جمعیت ۵۲ هزار نفری در فاصله ۹۰ کیلومتری از غرب سنندج مرکز استان کردستان واقع شده و در دوران هشت سال دفاع مقدس بیش از ۴۰۰ شهید و ۷۰۰ آزاده و جانباز تقدیم نظام و انقلاب اسلامی کرده است.
از مجموع هفت یادمان دوران دفاع مقدس در استان کردستان ۲ یادمان آن در این شهرستان قرار دارد. این شهرستان ۲۴ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد.
خبرنگار: فرزاد آداک**انتشار: امید بهمنی
۷۳۵۴/۶۱۰۸