چیز کیک توت فرنگی عاشقانه
دسرهای قلبی که خودتان درست میکنید یکی از بهترین ایدهها برای پذیرایی از کسانی است که دوست شان دارید. این بار با توت فرنگی یک دسر قلبی جذاب درست کنید.
به گزارش فانوس، دسرهای قلبی که خودتان درست میکنید یکی از بهترین ایدهها برای پذیرایی از کسانی است که دوست شان دارید. این بار با توت فرنگی یک دسر قلبی جذاب درست کنید.
چیز کیک توت فرنگی عاشقانه
مواد لازم:
آب سرد ۱.۵ پیمانه
آب جوش ۱.۵ پیمانه
پودر ژله توت فرنگی ۱۶۰ گرم
مواد لازم برای لایهی ژلهای توت فرنگی تازه
۱۲-۱۰ عدد عصاره وانیل
۱ قاشق چای خوری شکر
۲/۳ پیمانه آب جوش
۱/۱/۴ پیمانه پودر ژلاتین
۱.۵ قاشق چای خوری پنیر خامهای (دمای محیط)
۵۰۰ گرم مواد لازم برای لایه پنیری
کره (ذوب شده) ۱۵۰ گرم
بیسکویت دایجستیو ۳۰۰ گرم
طرز تهیه:
۱۵۰ گرم کره را در ظرف مخصوص مایکروفر قرار دهید.
روی آن کاور گذاشته و در بالاترین درجه به مدت ۳۰-۴۰ ثاتیه در ماکرو قرار داده تا کاملا ذوب شود.
یک ظرف مستطیلی پیرکس را با کره کاملا چرب کنید.
بیسکوئیتها را در غذاساز ریخته تا کاملا خرد شوند.
بیسکوئیتهای خرد شده را در یک کاسهی بزرگ ریخته و کره ذوب شده را به آن اضافه کنید.
خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مخلوط را در کف ظرف پیرکس بریزید و خوب فشرده کنید.
وقتی خوب فشرده و یکدست شد، ظرف را در چند ساعتی در یخچال قرار داده تا کراست آماده شود.
پودر ژلاتین را در یک کاسه بریزید.
۱ و ۱/۴ پیمانه آب جوش را به آن اضافه کنید.
خوب هم بزنید تا ژلاتین حل شود و مخلوط شفاف شود سپس کنار بگذارید تا سرد شود.
پنیر خامهای را در یک کاسهی بزرگ قرار دهید.۲/۳ پیمانه شکر را به آن اضافه کنید.
با همزن پنیر خامهای و شکر را آنقدر بزنید تا سبک و پفکی شود. (پنیر خامهای باید در دمای محیط خوب نرم شده باشد، در غیر اینصورت زدن سخت میشود)
عصاره وانیل را به مخلوط پنیری اضافه کنید.
ژلاتین سرد شده را نیز به مخلوط اضافه کنید خوب بزنید تا مایع یکدستی حاصل شود.
کراست رو از یخچال خارج کرده و با چنگال سوراخهایی روی سطح آن ایجاد میکنید.
مایع پنیری را روی کراست میریزید سپس ظرف را ۱۰ دقیقه در دمای محیط کنار میگذارید.
در این مدت توت فرنگیها را شکل قلب برش میزنیم. به این صورت که اول از وسط نصف کرده و یک v. شکل از آن جدا میکنیم.
سپس هر نصف توت فرنگی را روی لایهی پنیری میچینید.
روی ظرف سلفون کشیده و حداقل ۴ ساعت تا یک شب در یخچال میگذارید.
از ژلهی توت فرنگی برای لایهی بالایی استفاده میکنید ۱۶۰ گرم پودر ژله را در یک کاسه میریزید.
۱ و ۱/۲ پ. آبجوش را به آن اضافه میکنید.
خوب هم میزنیم تا پودر ژله حل شود و مایه شفاف شود.
سپس ۱ و ۱/۲ پ. آب سرد را اضافه میکنید ژله را کنار میگذارید تا کاملا در دمای محیط سرد شود. سپس روی لایهی پنیری میریزید. (حتما دقت کنید ژله کاملا خنک شده باشد)
روی آن سلفون کشیده و دوباره برای حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار میدهید.
با چاقوی تیز برش بزنید و در ظرف سرو بگذارید. (چاقو را بعد از هربار برش زدن در آبجوش زده و با حوله خشک کنید و بعد برش بزنید تا برشهای شما زیباتر شود).
منبع: فرادید
چیز کیک توت فرنگی عاشقانه
مواد لازم:
آب سرد ۱.۵ پیمانه
آب جوش ۱.۵ پیمانه
پودر ژله توت فرنگی ۱۶۰ گرم
مواد لازم برای لایهی ژلهای توت فرنگی تازه
۱۲-۱۰ عدد عصاره وانیل
۱ قاشق چای خوری شکر
۲/۳ پیمانه آب جوش
۱/۱/۴ پیمانه پودر ژلاتین
۱.۵ قاشق چای خوری پنیر خامهای (دمای محیط)
۵۰۰ گرم مواد لازم برای لایه پنیری
کره (ذوب شده) ۱۵۰ گرم
بیسکویت دایجستیو ۳۰۰ گرم
طرز تهیه:
۱۵۰ گرم کره را در ظرف مخصوص مایکروفر قرار دهید.
روی آن کاور گذاشته و در بالاترین درجه به مدت ۳۰-۴۰ ثاتیه در ماکرو قرار داده تا کاملا ذوب شود.
یک ظرف مستطیلی پیرکس را با کره کاملا چرب کنید.
بیسکوئیتها را در غذاساز ریخته تا کاملا خرد شوند.
بیسکوئیتهای خرد شده را در یک کاسهی بزرگ ریخته و کره ذوب شده را به آن اضافه کنید.
خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مخلوط را در کف ظرف پیرکس بریزید و خوب فشرده کنید.
وقتی خوب فشرده و یکدست شد، ظرف را در چند ساعتی در یخچال قرار داده تا کراست آماده شود.
پودر ژلاتین را در یک کاسه بریزید.
۱ و ۱/۴ پیمانه آب جوش را به آن اضافه کنید.
خوب هم بزنید تا ژلاتین حل شود و مخلوط شفاف شود سپس کنار بگذارید تا سرد شود.
پنیر خامهای را در یک کاسهی بزرگ قرار دهید.۲/۳ پیمانه شکر را به آن اضافه کنید.
با همزن پنیر خامهای و شکر را آنقدر بزنید تا سبک و پفکی شود. (پنیر خامهای باید در دمای محیط خوب نرم شده باشد، در غیر اینصورت زدن سخت میشود)
عصاره وانیل را به مخلوط پنیری اضافه کنید.
ژلاتین سرد شده را نیز به مخلوط اضافه کنید خوب بزنید تا مایع یکدستی حاصل شود.
کراست رو از یخچال خارج کرده و با چنگال سوراخهایی روی سطح آن ایجاد میکنید.
مایع پنیری را روی کراست میریزید سپس ظرف را ۱۰ دقیقه در دمای محیط کنار میگذارید.
در این مدت توت فرنگیها را شکل قلب برش میزنیم. به این صورت که اول از وسط نصف کرده و یک v. شکل از آن جدا میکنیم.
سپس هر نصف توت فرنگی را روی لایهی پنیری میچینید.
روی ظرف سلفون کشیده و حداقل ۴ ساعت تا یک شب در یخچال میگذارید.
از ژلهی توت فرنگی برای لایهی بالایی استفاده میکنید ۱۶۰ گرم پودر ژله را در یک کاسه میریزید.
۱ و ۱/۲ پ. آبجوش را به آن اضافه میکنید.
خوب هم میزنیم تا پودر ژله حل شود و مایه شفاف شود.
سپس ۱ و ۱/۲ پ. آب سرد را اضافه میکنید ژله را کنار میگذارید تا کاملا در دمای محیط سرد شود. سپس روی لایهی پنیری میریزید. (حتما دقت کنید ژله کاملا خنک شده باشد)
روی آن سلفون کشیده و دوباره برای حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار میدهید.
با چاقوی تیز برش بزنید و در ظرف سرو بگذارید. (چاقو را بعد از هربار برش زدن در آبجوش زده و با حوله خشک کنید و بعد برش بزنید تا برشهای شما زیباتر شود).
منبع: فرادید