دستور پخت حلیم
حلیم یکی از پیش غذاهای خوشمزهس که پختش آسونه و فقط نیاز به صبر و حوصله داره. گندم پوست کنده تو دستور پخت حلیم اومده تو سوپرمارکت ها به راحتی پیدا میشه. از طرز تهیه حلیم به عنوان صبحانه هم استفاده میکنن. این دستور حلیم برای ۶ نفره.
مواد لازم جهت حلیم :
گندم پوست کنده نیم کیلو گوشت گوسفند ۱۰۰ گرم کره به مقدار لازم نمک نصف قاشق چایخوری شکر و دارچین به مقدار لازم آب ده لیواندستور پخت حلیم :
گندم رو از شب قبل خیس میکنیم.
گندم رو با گوشت و آب و نمک میذاریم روی حرارت،وقتی که به جوش اومد، زیرش رو کم میکنیم تا آروم آروم بپزه.
بعد از که گوشت کاملا پخته شد، از داخل حلیم خارجش میکنیم و اجازه میدیم خنک شه.
بعد اون رو ریش ریش میکنیم.
میتونین گوشت رو جدا بپزین و قلمه هم توش بندازین و بعد از پختن گوشت و آب قلمه رو اضافه کنین.
حالا کل مواد داخل قابلمه رو با گوشت کوب برقی میکس میکنیم.
اگه گوشت کوب برقی ندارین، میتونین حلیم رو روی حرارت بذارین بمونه تا له میشه.
حلیم رو با کره و دارچین و شکر تزیینش میکنیم و بعد سروش میکنیم.
اگه از شیره انگور هم لذت میبرین، میتونین از شیره هم برای تزیین استفاده کنین.