فیلم طرز تهیه شیرینی مربایی خانگی


فیلم طرز تهیه شیرینی مربایی خانگی

فیلم طرز تهیه شیرینی مارمالاد به زبان فارسی با بیان همه فوت و فن ها را مشاهده میکنید . مواد لازم برای تهیه شیرینی مشهدی خانگی : کره نرم شده=نصف پیمانه شکر=یک سوم پیمانه زرده تخم ‌مرغ= یک عدد وانیل=یک سوم قاشق چای‌ خوری آرد=یک و یک سوم پیمانه مربای میوه=2 تا 3 قاشق غذاخوری … نوشته فیلم طرز تهیه شیرینی مربایی خانگی اولین بار در پورتال...

فیلم آموزش شیرینی مربایی

فیلم طرز تهیه شیرینی مارمالاد به زبان فارسی با بیان همه فوت و فن ها را مشاهده میکنید . اگربه هنر شیرینی پزی علاقه دارید و دوست دارید این هنر را درست و عالی یاد بگیرید حتما مطلب شیرینی کره ای خانگی برای عید و طرز تهیه شیرینی عید را ببینید

مواد لازم

کره نرم شده=نصف پیمانه
شکر=یک سوم پیمانه
زرده تخم ‌مرغ= یک عدد
وانیل=یک سوم قاشق چای‌ خوری
آرد=یک و یک سوم پیمانه
مربای میوه=۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
شیرینی مرباییشیرینی مشهدی

طرز تهیه شیرینی مربایی :

* ابتدا فر را روی دمای ۳۷۵ درجه ی فارنهایت از پیش گرم کنید.* آرد را الک کرده و کنار بگذارید.* در یک کاسه ی متوسط، کره را با شکر آن قدر هم بزنید
تا سبک شود و پف کند.* تخم‌ مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.* آرد را در چند مرحله به مخلوط اضافه کرده و در هر مرحله مخلوط را خوب هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود.
اگر خمیر، خیلی نرم است، ‌روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.* درون سینی فر، کاغذ مخصوص پخت را،‌ قرار دهید.* خمیر را به اندازه توپ‌ های ۲/۵ سانتی ‌متری تقسیم کنید و با فاصله ۶ سانتی‌ متری از هم، درون سینی فر بچینید.

* وسط هر شیرینی را با انگشت یا هر وسیله‌ ای که به سایز انگشت باشد، گود کنید و درون آن را با مربای میوه از هر طعمی که دوست دارید، پُر کنید.*
شیرینی‌ ها را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه یا تا زمانی‌ که طلایی رنگ شوند حرارت داده سپس، فر را خاموش کرده و صبر کنید تا شیرینی ‌ها خنک شوند.

شیرینی عید



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

آداب و رسوم شب یلدا در استان مازندران