مزایای استفاده از غذاهای فیبردار چیست؟


مزایای استفاده از غذاهای فیبردار چیست؟

مزایای استفاده از غذاهای فیبردار چیست؟ سعی کنید بیشتر از میوه های تازه همراه با یک لیوان آب استفاده کنید. به خصوص این کار را قبل از ناهار و شام انجام دهید. مخلوط شدن قند میوه ها یعنی «فرکتوز Fructose» و آب و فیبر موجود در میوه باعث از بین بردن اشتهای شما می شود و به متناسب کردن اندام شما کمک می کند. در چهار هفته اول رژیم برای...

مزایای استفاده از غذاهای فیبردار چیست؟

سعی کنید بیشتر از میوه های تازه همراه با یک لیوان آب استفاده کنید. به خصوص این کار را قبل از ناهار و شام انجام دهید. مخلوط شدن قند میوه ها یعنی «فرکتوز Fructose» و آب و فیبر موجود در میوه باعث از بین بردن اشتهای شما می شود و به متناسب کردن اندام شما کمک می کند.

در چهار هفته اول رژیم برای لاغر شدن بیشتر از انواع و اقسام سبزیهایی خام و پخته استفاده کنید و بعداً سیب زمینی، ماکارونی، برنج و نان را کم کم کرده وارد برنامه غذایی خود کنید و با دقت و حساب درست، از این غذاها نیز حتماً استفاده نمایید.

سعی کنید به طور اضافی از فیبر در غذاهای خود استفاده نمایید که یکی از بهترین آنها پوسته یعنی سبوس برنج و سبوس گندم است که راجع به مواد موجود در آنها و خواص شان قبلاً مطالبی در این کتاب مطالعه کرده اید.

یک روز که بیکار هستید مقادیر زیادی سبوس برنج را گرفته و با مولینکس خوب آسیاب کنید به طوری که کاملاً نرم و مانند آرد شود. بعداً هر وقت سالاد درست می کنید و مقداری از این پودر فیبر را توی سالاد بریزید وقتی کتلت درست می کنید مقداری فیبر را با گوشت و سیب زمینی کتلت مخلوط کنید. وقتی برای ماکارونی گوشت چرخ کرده را می پزید کمی هم به آن پودر فیبر اضافه کنید. حتی می توانید به هنگام خوردن سوپ یا بورش از پودر فیبر استفاده کنید و یا قبل از کشیدن سوپ از دیک و ریختن آن در ظرف روی آن پودر فیبر بپاشید.پودر فیبر همان طوری که ذکر شد برای بدن شما و روحیه شما و خلق شما بسیار بسیار مفید و موثر خواهد بود.

تا آنجایی که می توانید از مصرف قند و شکر خودداری کنید چای خود را با توت یا کشمش بخورید، مواد شیرین مثل آب نبات، شکلات مربا برای شما مفید نیست و این نوع شیرینی ها و چربی ها به اصطلاح غذاشناسان دارای کالری خالی یا «Empty calory» هستند. یعنی بدن نمی تواند از کالری موجود در آنها به خوبی استفاده نماید.

نمک : شما در هر موقع و حالی که باشید نمک طعام برای شما چیز مناسبی نیست. نمک های معدنی (مثل نمک سنگ) و نمک های دریایی (مثل نمک دریاچه) بهرحال نمک های غیر طبیعی به شمار می روند در حالی که نمکی که در کرفس وجود دارد نه تنها برای بدن مضر نیست بلکه مفید نیز می باشد.

خوردن نمک های معمولی باعث می شود که مقادیر زیادی آب در بدن شما جمع شود و چهره ای باد کرده و پف آلود داشته باشید. بعضی از محققین عقیده دارند که خوردن نمک زیاد باعث عصبانیت و تند خویی انسان نیز می شود.

همزمان با این امر سعی کنید آب زیاد بخورید.

آب هضم غذا را آسان تر می کند. سموم موجود در بدن را رقیق می کند. در کسانی که سابقه سکته قلبی دارند و روزگاری لخته ای در یکی از شریان های قلب شان پیدا شده است. رقت خون ایجاد کرده و جلوی تشکیل شدن لخته های جدید را می گیرد. همان طوری که قبلاً ذکر شد شما باید در شبانه روز حداقل هشت لیوان آب بیاشامید. البته نوشیدن مایعات و چای و امثال آن جزء همین هشت لیوان آب به حساب می آید.

مزایای استفاده از غذاهای فیبردار چیست؟


(تصاویر) مخوف‌ترین مرکز بازداشت و شکنجه در دمشق