آیا چربی ها می توانند تامین کننده انرژی در بدن باشد؟


آیا چربی ها می توانند تامین کننده انرژی در بدن باشد؟

آیا چربی ها می توانند تامین کننده انرژی در بدن باشد؟ چربی نیز به گونه ای دیگر انرژی بدن است منتها از نوعی که در درازمدت عمل می کند. چربی وظیفه مهم دیگری در بدن به عهده دارد (که غشاء سلول ها را تشکیل داده و کمک می کند تا ویتامین ها و کلسترول جذب سلول ها شوند) اما کار مهم تر چربی ذخیره شدن به عنوان سوخت است. سلول های چربی ذخیره ...

آیا چربی ها می توانند تامین کننده انرژی در بدن باشد؟

چربی نیز به گونه ای دیگر انرژی بدن است منتها از نوعی که در درازمدت عمل می کند. چربی وظیفه مهم دیگری در بدن به عهده دارد (که غشاء سلول ها را تشکیل داده و کمک می کند تا ویتامین ها و کلسترول جذب سلول ها شوند) اما کار مهم تر چربی ذخیره شدن به عنوان سوخت است.

سلول های چربی ذخیره شده، انرژی آماده ای است که به هنگام نیاز در بدن مصرف می شود.

تمام این سلسله فعالیت آرام و بی سرو صدا بگونه ای موثر در بدن شما آن چنان انجام می شوند که خودتان نیز از آن آگاهی نمی یابید. این که بدن چگونه غذا را تبدیل به مواد قابل مصرف می کند خود فرایندی شگرف است. تمام این شبکه فرایندها و عملکردهای گوناگون بطور همزمان انرژی می آفرینند و ادامه حیات شما را میسر می سازند.

انرژی، فهم این واژه سخت است. سخت تر از آن که به رشته تحریر دراید. آن را گونه ای نیرو بیانگارید، نیرویی که بدون آن حیات امکان پذیر نیست. انرژی بی وقفه تولید می شود و به مصرف می رسد. این نیرو به وسیله بدن، با استفاده از غذاهایی که مصرف می شود، تولید می گردد و با گردشی منظم و طبیعی به مصرف فعالیت های بدن می رسد. اندازه گیری انرژی کاری بس مشکل است و دانشمندان آن را بر حسب واحدی قابل فهم تر که به کالری موسوم است اندازه می گیرند. به وسیله کالری حرارت را اندازه می گیریم، حرارتی که از تولید یا مصرف انرژی پدید می آید و با اندازه گرفتن حرارت می توانید به میزان انرژی پی ببرید.

اصلا این موضوع چه ربطی به وزن کم کردن دارد؟ ربط آن به موضوع بسیار زیاد است. همان طوری که می دانید، غذا را بر حسب کالری اندازه می گیریم. یعنی غذاهای متفاوتی را که مورد استفاده قرار می دهید مقدار انرژی ای که در بدن شما تولید می نمایند متفاوت است. مثلا یک تکه نان سفید ۶۲ کالری، ۱۴گرم همبرگر ۳۲۶ کالری، و یک موز متوسط ۱۰۰ کالری نیز بوجود می آورد.

برای این که بدن شما از توازنی نسبی برخوردار گردد به مقدار معینی کالری برای فعالیت های عادی خود نیاز دارد. مقداری از این نیرو دائما به مصرف کار کردن قلب و ریه و تامین دمای بدنتان می رسد و بقیه کالری ها به مصرف سایر کارهایی که انجام می دهید که شامل جویدن غذا، حرکت بازوانتان، یا یک مایل دو سریع برای رکوردگیری می شود. در شرایطی ایده آل، تعداد کالری هایی که مصرف می کنید برابر است با کالری هایی که بدنتان نیاز دارد. پس با این حساب کالری های دریافتی=کالری های مصرفی. یا به عبارت دیگر انرژی ورودی=انرژی های خروجی و این سیستمی است که تمام چیزها کاملا متوازن است و به این طریق وزن شما ثابت می ماند.

وقتی از میزان مصرف ، کالری بیشتری وارد بدنتان می کنید، به وزنتان افزوده می شود که عکس این قضیه نیز صادق است. به زبان ساده تر، شما از مقدار نیاز بدنتان، انرژی بیشتری تولید نموده اید که عمل متقابل بدن در چنین حالتی ذخیره کردن آن به صورت چربی برای مصارف آینده است.

آیا چربی ها می توانند تامین کننده انرژی در بدن باشد؟


کپشن در مورد چتر ؛ جملات کوتاه عاشقانه و غمگین برای چتر