طرز تهیه نرگسی اسفناج
نرگسی اسفناج رو به عنوان یه خوراک سبک و مقوی میتونین تو وعده شام میل کنین. تو طرز تهیه نرگسی اسفناج، بهتره از اسفناج تازه استفاده کنین. این دستور پخت نرگسی اسفناج برای ۴ نفره.
مواد لازم جهت نرگسی اسفناج :
اسفناج نیم کیلو تخم مرغ ۴ عدد پیاز ۲ عدد سیر ۴ حبهطرز تهیه نرگسی اسفناج :
اسفناج ها رو میشوریم و تو یه قابلمه میریزیم.
در قابلمه رو میذاریم تا ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم اسفناج ها بپزن.
پیاز رو خلالی خرد میکنیم و تو روغن تفت میدیم تا نرم و سبک بشن.
سیرهای رنده شده رو هم اضافه میکنیم و تفت میدیم.
اسفناج پخته رو اضافه میکنیم و چند دقیقه با هم تفت میدیم.
پس از تفت دادن نمک و فلفل رو اضافه میکنیم .
تخم مرغ ها رو روی اسفناج ها میشکنیم و با حرارت کم میذاریم تخم مرغ ها بسته شن.
نرگسی رو تو یه ظرف میکشیم و سرو میکنیم.