وزیر بهداشت: باید بیمه ویژه دندانپزشکی را راه اندازی کنیم

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۳۹۶ اسفند ۱۲, شنبه ساعت ۱۶:۴۴۰ رأیبدون امتیاز

همشهری آنلاین:\ وزیر بهداشت گفت: باید بیمه ویژه دندانپزشکی را راه اندازی کنیم.

وزیر بهداشت: باید بیمه ویژه دندانپزشکی را راه اندازی کنیم

زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:
وزیر بهداشت گفت: باید بیمه ویژه دندانپزشکی را راه اندازی کنیم.

به گزارش وبدا، سید حسن هاشمی، در سی و هفتمین نشست شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی اظهار داشت: در مورد حمایت بیمه ای، دولت در حد مقدورات، حمایت‌ها را انجام داده است و باید در این‌ حوزه، بیمه ویژه دندانپزشکی را راه اندازی کنیم، تا از این طریق، به کاهش هزینه‌های مردم در بیماری‌های دهان و دندان کمک شود.

وی افزود: در حوزه دندانپزشکی فراز و نشیب‌های زیادی وجود دارد. اقدامات خوبی در حوزه سلامت از جمله دندانپزشکی صورت گرفته است، اما این ظرفیت وجود دارد که بتوان کارنامه موفق تری در این حوزه‌ها رقم زد.

هاشمی گفت: با توجه به اینکه تعداد دانشجو در رشته دندانپزشکی قابل قبول است، باید تلاش کنیم توزیع دانشجوی دندانپزشکی اصلاح شود.

وزیر بهداشت بر نقش موثر دندانپزشکان در ارتقای این رشته تاکید کرد و گفت: با همت، اراده و هماهنگی میان دندانپزشکان تا پایان دولت دوازدهم، می‌توان اقدامات خوبی را برای ارتقای رشته دندان‌پزشکی، سلامت مردم، بهبود بیماری‌های دهان و دندان و همچنین دسترسی مردم به خدمات دندانپزشکی انجام داد که البته در این راستا حمایت‌های دولت به منظور کاهش هزینه‌های مردم، مهم است.

هاشمی با بیان این که در حوزه آموزش علوم پزشکی وضعیت مناسبی داریم، تاکید کرد: با توجه به اینکه تعداد دانشجو در رشته دندانپزشکی قابل قبول است، باید تلاش کنیم توزیع دانشجوی دندانپزشکی اصلاح شود.

وزیر بهداشت در مورد تحصیل دانشجویان در خارج از کشور، گفت: برخی علاقه مند به تحصیل در رشته دندانپزشکی در خارج از کشور هستند و ما نمی‌توانیم منعی برای آنها قائل شویم، اما باید علت این‌ مهاجرت برای تحصیل را ریشه یابی کنیم و در داخل کشور شرایط را با همکاری بخش خصوصی برای این دسته از متقاضیان تحصیل در این رشته، فراهم کنیم.

وی با بیان این که در حوزه تجهیزات دندانپزشکی، باید به وضعیت مطلوب برسیم، خاطر نشان‌ کرد: باید اصلاحات در سیاستگذاری صورت گیرد، چرا که ما در تکنیک و روش وضعمان خوب است ولی در مواد مصرفی لابراتوارها و آزمایشگاه‌های دندانپزشکی نیاز به تلاش بیشتری برای ارتقا کیفیت است و ضرورت دارد از تولیدات داخل در حوزه تجهیزات پزشکی حمایت کنیم.

هاشمی با بیان اینکه در حوزه بهداشت دهان و دندان اقدامات خوبی صورت گرفته و کارنامه ٤ ساله مان مناسب است، تصریح کرد: چنانچه در حوزه آموزش نیز هماهنگی‌های بیشتری صورت گیرد، می توانیم در هر دو حوزه بهداشت و آموزش نواقص را برطرف کنیم.

وزیر بهداشت گفت: وزارت بهداشت به مقوله دندانپزشکی بی توجه نیست اما دندانپزشکان و دست اندرکاران این رشته نیز دخیل هستند و بخش زیادی از کار به همت خودشان بستگی دارد بنابراین نباید فقط نقد کنیم بلکه باید راهکارهای برون رفت از مشکلات را نیز ارائه دهیم.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...