طرز تهیه سالاد عدس
سالاد عدس یک سالاد خیلی اسون و خوشمزه هست که هم برای پیش غذا مناسب میباشد و هم به عنوان غذای اصلی برای گیاهخوارها و کسانی که رژیم لاغری دارند.
مواد لازم جهت سالاد عدس :
عدس ۱ پیمانه قارچ ۱۲ عدد پیازچه حلقه شده سه چهارم پیمانه گشنیز تازه خرد شده ۱ پیمانه سرکه بالزامیک ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری زیتون سیاه حلقه شده سه چهارم پیمانه پودر کاری یک چهارم قاشق چایخوری زردچوبه یک چهارم قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار لازمطرز تهیه سالاد عدس :
عدس رو ۵ ساعت خیس میدیم.
عدس رو با ۳ پیمانه آب و پودر کاری روی حرارت متوسط میپزیم.
عدس نباید له بشه.
وقتی عدس پخت تو یه آبکش میریزیم تا آبش کشیده بشه و خنک بشه.
قارچ ها رو حلقه میکنیم.
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون رو تو یه تابه داغ میکنیم.
قارچهای حلقه شده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا طلایی بشن و آبش بخار بشه.
زردچوبه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
تو یه ظرف عدس، گشنیز، قارچ، زیتون و پیازچه رو مخلوط میکنیم.
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون، سرکه بالزامیک، نمک و فلفل رو با هم مخلوط میکنیم و روی سالاد میریزیم و هم میزنیم.
سالاد عدس آماده سرو کردنه. نوش جان !