یکی از دغدغههای بیشتر خانمها برطرفکردن یا از بین بردن موهای زائد در قسمتهای مختلف بدنشان است. روشهای مختلفی برای این کار وجود دارد…
برخی راحتترین شیوه یعنی تراشیدن را انتخاب میکنند ولی برای برخی این روش عوارض ناخوشایندی مثل خارش، زبر درآمدن مو و… در پی دارد و به همین دلیل از موم استفاده میکنند اما برخی خانمها تحمل درد این کار را هم ندارند.
خوشبختانه در بازار محصولات بهداشتی، انواع دیگری از محصولات وجود دارد که معایب این دو روش را ندارد و انواع و اقسام کرمهای موبر حق انتخاب زیادی به افراد میدهد. این مطلب درباره این وسیله و سوالهای رایج آن است.
محتویات موبرها چیست؟
ترکیبهای اصلی تشکیلدهنده کرمهای موبر کلسیم هیدروکساید و هیدروکسیدسدیم تیوگلیکولات است. این ترکیبها باعث شکستهشدن کراتین که ماده اصلی تشکیلدهنده مو است، میشوند. این کرمها یکی از آسانترین شیوهها برای از بین بردن موها هستند اما در واقع مو را از ریشه جدا نمیکنند و بهصورت سطحی باعث از بین رفتن آن میشوند. معمولا رشد مجدد موها بعد از 4 تا 5 روز آغاز میشود.
موبرها چند نوع هستند؟
بیشتر موبرها به صورت کرم و تیوپی در بازار موجودند اما به تازگی انواع ژلمانند و اسپری آن هم که دردسر کمتری دارند، تولید شده است.
آیا باید قبل از استفاده از موبرها آنها را تست کنیم؟
پوست برخی افراد به موبرها حساسیت دارد. در نتیجه میتوانید قبل از استفاده، آن را روی یک قسمت از پوستتان امتحان کنید. پیشنهاد میکنیم این قسمت زانو یا پشت زانو باشد که اگر هم پوست واکنش خاصی مثل قرمزی، خارش یا التهاب نشان داد، در معرض دید نباشد.
اگر پوستتان به مواد موبر حساسیت داشت، هیچ نوع دیگری از آن را امتحان نکنید چون ترکیب بیشتر این محصولات شبیه هم است و اگر به یک نوع واکنش نشان دادید، به احتمال زیاد به انواع دیگر آن هم حساسیت خواهید داشت.
آیا موبرها خطر عفونتهای تناسلی را افزایش میدهند؟
نه، میتوانید به راحتی از موبرها برای از بین بردن موهای ناحیه تناسلی استفاده کنید. سعی کنید انواع بدون عطر آنها را به کار برید. موبرها هیچ ربطی به ایجاد مشکلهای عفونی ندارند ولی معمولا متخصصان توصیه میکنند از موبرها فقط برای روی ناحیه تناسلی استفاده کنید که موهای زائد دارد نه نزدیک دهانه واژن.