اهمیت اسید پانتوتنیک، پارا آمینو بنزوئیک و فولیک در چیست ؟
اهمیت اسید پانتوتنیک کم نیست زیرا وقتی با ویتامین های دیگر خانواده B مخلوط شود موجب می شود که علائم و آثار پیری از سر و روی، برطرف شود اینک در زیر غذاهای اصلی که دارای مقدار کافی اسید پانتوتنیک می باشند نام برده می شود :
ملاس پسته مخمر آبجو شیرخشک جگر زرده تخم مرغ قلوه جوانه گندم غله گندم کاملاسید پارا آمینو بنزوئیک :
برای عمل طبیعی غده ها و همچنین جلوگیری از سفید شدن موها لازم است. بهترین غذاهایی که دارای اسید پاراآمینوبنزوئیک می باشند عبارتند از :
جگر سبوس برنج مخمر آبجو ملاساسید فولیک :
قابل استفاده در کم خونی های مزمن و حفظ و نگهداری رنگ مو ، بهترین اغذیه که دارای اسید فولیک می باشد مخمر آبجو و جگر است.