چای سبزچیزی بیشتر از یک نوشیدنی داغ است: تحقیقات جدید نشان می دهد که چای سبز ممکن است باعث افزایش قدرت مغز،مخصوصا بالا رفتن حافظه فعال شود.
طبق گزارش مجله سایکوفارموکولوژی مطالعات جدید نشان می دهد که عصاره چای سبز ارتباطات موثر مغز را افزایش می دهد، به عبارت دیگر عصاره چای سبز باعث افزایش جریان اطلاعات از یک بخش مغز به بخش دیگر می شود که این خود می تواند منجر به بهبود کارکرد سیستم شناختی شود که شامل عملکرد بهتر حافظه است.
به گزارش آلامتو؛ پروفسور استفان بورگوارت دستیار نویسنده مقاله از دانشگاه بیسل سویس” این تحقیق به ما کمک می کند که بفهمیم چای سبز چگونه در مغز عمل می کند”.
پی بردن به اثرات چای سبز می تواند به دانشمندان در تشخیص خواص بالقوه چای سبز در معالجه بیماران دارای اختلالات روانی وجنون کمک کند.
عصاره چای سبز ارتباط مغز را بهبود می بخشد:
تیم تحقیقاتی به سرپرستی پروفسور بورگوارت و پروفسور کریستوف بگلینگر از دانشکده پزشکی بیسل این تحقیق را روی 12 مرد سالم انجام دادند. بعد از یک دوره چند هفته ای شرکت کننده گان در تحقیق نوشیدنی بدون گاز را بر اساس تبلیغات شرکت واویلا، شرکت اسپانسور این مطالعه، مصرف کردند.
بعضی وقتها نوشیدنی را بدون افزودن عصاره و در پاره ای از مواقع همراه با 7/27 گرم از عصاره چای سبز در هر 500 میلی لیتر از نوشیدنی را مصرف می کردند.
این میزان عصاره چای سبز اضافه شده قابل مقایسه با یک فنجان چای سبز است .
بعد از صرف نوشیدنی هر شرکت کننده یک سری فعالیتهای مربوط به کارکرد حافظه فعال را انجام می داد و در همان زمان عکسبرداری ام آر آی از او انجام می دادند وقتی که شرکت کننده گان نوشیدنی های قوی شده با عصاره چای سبز را مصرف می کردند عملکرد حافظه فعال انها یک روند بهبودی را نشان می داد. همچنین نتایج ام آر آی آنها حاکی ازافزایش ارتباطات مغز است.
پلی فنول انعطاف پذیری مغز را ارتقا می بخشد:
محققان بر این باورند که پلی فنولهای قوی موجود در چای سبز باعث غلبه بر استرس، ارتقا انعطاف پذیری مغز، حفاظت از عملکرد سیستم شناختی و کمک به افزایش قدرت مغز می شود.
چای سبز می تواند در موارد زیر موثر باشد:
کاهش سکته: مطابق با تحقیقات موسسه قلب آمریکا.
محققان مرکز قلب و عروق و مرکز ملی مغز ژاپن پی بردند کسانی که روزانه چای سبز یا قهوه مصرف می کنند احتمال بروز سکته در انها بطور متوسط 15 تا 30 درصد کاهش می یابد.
کاهش خطر سرطان ریه در افراد سیگاری: مطابق تحقیقات مرکز تحقیقات سرطان امریکا.
دانشمندان تایوانی پی بردند افراد سیگاری که روزانه حداقل یک لیوان چای سبز می نوشند در مقایسه با افراد سیگاری که اصلا چای نمی نوشند شانس ابتلا به سرطان ریه در انها کاهش مییابد.
کاهش وزن و منظم شدن قند خون: مطابق با تحقیقات اخیر بر روی حیوانات در مجله Naunyn- Schemedber فارماکولوژی.
چای سبز هنگامی که با polyethylene glycol رزین غیر سمی ترکیب می شود باعث کاهش چشمگیر وزن، مقاومت انسولین و ناتوانی گلوکز در موشهای سالم و موشهای مبتلا به دیابت می شود.
با یک نوشیدنی داغ از خود پذیرایی کنید:
اگر چای سبز چیزی است که شما نمی نوشید بسیاری دیگر از نوشیدنیهای داغ دارای ارزشی بالا برای سلامتی هستند بعنوان مثال:
چای سیاه احتمال بروز نوع 2 دیابت را کاهش می دهد. بعد از انجام تجزیه و تحلیل داده های ریاضی بدست امده از 50 کشور محققان پی بردند که نوع 2 دیابت در مکانهایی که مصرف چای سیاه در انجا بالاست کمتر است.
یربامیت (Yerba Mate) کلونهای سلولهای سرطانی را می کشد. مطالعه اخیر در دانشگاه ایلونیس نشان می دهد که کلونهای سلولهای سرطانی در مواجهه با تعدادی متوسط از ترکیبات بایو متریک موجود در یک فنجان یربامیت می میرند.
مصرف نوشیدنیهای گیاهی عملکرد بدن را بهتر می کند برای مثال مطالعات دانشکده کشاورزی آمریکا نشان می دهد که چای نعناع خاصیت ضد میکروبی، ضد ویروسی، ضد توموری و تاثیرات آنتی اکسیدانی دارد در حالیکه جوشانده گیاه بامیه باعث کاهش فشار خون در میان افراد با فشار خون بالا یا متوسط می شود.