سرآشپز نوروزی؛ دسر پاناکوتا با توت‌فرنگی

دسته‌بندی: انواع دسر و بستنیتاریخ انتشار: ۱۳۹۷ فروردین ۸, چهارشنبه ساعت ۴:۳۰
سرآشپز نوروزی؛ دسر پاناکوتا با توت‌فرنگی

اگر به‌دنبال دستور تهیه یک دسر متفاوت برای مهمانی پیش‌رو هستید، آشپزخانه روزچین به شما دسر پاناکوتا را پیشنهاد می‌کند. اما پاناکوتا چیست؟ پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین تهیه می‌شود. به سلیقه خود می‌توانید به این دسر طعم دهید.\ دسر پاناکوتا با توت‌فرنگی\ \ مواد لازم دسر...