آموزش شیرینی پزی : طرز تهیه نان برنجی


تهیه شیرینی خانگی در مهمانی‌ها در ایران بسیار مرسوم است و اکثر خانم‌های خانه‌دار تلاش می‌کنند شیرینی‌های مخصوصی برای مهمانی‌های خود تهیه کنند. به همین منظور در این مطلب طرز تهیه نان برنجی را به صورت مرحله به مرحله آماده کرده‌ایم که امیدواریم با طرز تهیه این شیرینی آشنا شده و آن را تهیه...

تهیه شیرینی خانگی در مهمانی‌ها در ایران بسیار مرسوم است و اکثر خانم‌های خانه‌دار تلاش می‌کنند شیرینی‌های مخصوصی برای مهمانی‌های خود تهیه کنند. به همین منظور در این مطلب طرز تهیه نان برنجی را به صورت مرحله به مرحله آماده کرده‌ایم که امیدواریم با طرز تهیه این شیرینی آشنا شده و آن را تهیه کنید.

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه نان برنجی

آموزش شیرینی پزی : طرز تهیه نان برنجی

مواد لازم برای تهیه نان برنجی:

آرد برنج: ۲۰۰ گرم آرد گندم: ۵۰ گرم بیکینگ‌پودر: ۱/۲ قاشق غذاخوری کره: ۱۰۰ گرم پودر هل: ۳/۴ قاشق چای‌خوری تخم‎‌مرغ: ۱ عدد گلاب: ۱٫۵ قاشق سوپ‌خوری پودر قند: ۱۰۰ گرم تخم خرفه: به میزان لازم

طرز تهیه نان برنجی:

برای تهیه شیرینی نان برنجی در ابتدا آرد گندم، بکینگ‌پودر و پودر قند را جداگانه الک کنید تا سبک شوند، سپس باهم مخلوط کرده و یک بار دیگر نیز مواد مخلوط شده را الک کنید. بعد از این کار تخم‌مرغ را شکسته و زرده و سفیده‌ی تخم‌مرغ را از هم جدا کنید و زرده را به مخلوط آرد بیافزایید.

آموزش شیرینی پزی : طرز تهیه نان برنجی

بعد از اضافه کردن زرده‌ی تخم‌مرغ به مخلوط آرد، نوبت به اضافه کردن گلاب می‌رسد که باید به مخلوط اضافه شود. بعد از اضافه کردن گلاب به مخلوط آرد، مواد را باهم بزنید تا یک‌دست شوند.

آموزش آشپزی : طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ

آموزش شیرینی پزی : طرز تهیه نان برنجی

بعد از هم زدن مخلوط آرد، مخلوط را کناری بگذارید و سفیده‌ی تخم‌مرغ را با دور تند همزن بزنید تا کف مانند شده و سفت شود به طوری که از ظرف بیرون نریزد.

آموزش شیرینی پزی : طرز تهیه نان برنجی

در این مرحله از طرز تهیه نان برنجی کره را به که به دمای محیط رسیده است را به مخلوط آرد اضافه کرده و هم بزنید. سپس آرد برنج را نیز الک کرده و به همراه پودر هل به مخلوط آرد بیافزایید و هم بزنید.

آموزش شیرینی پزی : طرز تهیه نان برنجی

بعد از اضافه کردن آرد برنج به مخلوط سعی کنید مخلوط را با استفاده از لیسک هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

آموزش شیرینی پزی : طرز تهیه نان برنجی

بعد از یکدست شدن مواد نوبت به اضافه کردن سفیده تخم‌مرغ هم زده می‎رسد که باید به مخلوط اضافه کرده و با استفاده از لیسک هم بزنید.

آموزش شیرینی پزی : طرز تهیه نان برنجی

بعد از یک دست شدن مواد، سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

مطلب مرتبط: آموزش کیک پزی : طرز تهیه کیک فاج شکلاتی

آموزش شیرینی پزی : طرز تهیه نان برنجی

سپس با استفاده از قاشق و یا قالب دلخواه به مواد شکل دهید و روی آن‌ها تخم خرفه بریزید و سپس داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

نکته مهم در طرز تهیه نان برنجی: دقت کنید که دما در فرها متفاوت است پس باید مدام شیرینی‌هایتان را چک کنید تا وقتی زیر شیرینی‌ها طلایی شد آن‌ها را از فر خارج کنید.

آموزش شیرینی پزی : طرز تهیه نان برنجی

بعد از گذشت بیست دقیقه شیرینی‌های شما آماده است.

آموزش شیرینی پزی : طرز تهیه نان برنجی

این شیرینی را می‌توانید به همراه چای در مهمانی‌های خود استفاده کنید.

منبع

آموزش شیرینی پزی : طرز تهیه نان برنجی


قتل خونین همسر با دستور زن خیانتکار+گفتگو با متهم