عجیبترین خودروهای نمایشگاه نیویورک +تصاویر
نمایشگاه بینالمللی خودروی نیویورک در روزهای گذشته درهای خود را برای عموم باز کرد تا باز هم شرکتکنندگان با طیف وسیعی از خودروهای جدید، suv ها و تراکها و ابرخودروهای فوقگران که اصولا توان خرید آن را ندارند، بمباران شوند.
به گزارش "ورج"، این نمایشگاه در سال 2018 بیش از همیشه در احاطه suv ها قرار گرفت و خودروسازان نیز با تلاشی هر چه بیشتر قدبلندهای جدید یا فیسلیفتهای مدرن از شاسیبلندهای خود را ارائه کردند.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از عصرایران، اگر شاسیبلندها را دوست ندارید، یا راندن آنها برایتان آسان نیست، توصیه میکنیم سازگاری بیشتری با آنها ایجاد کنید، چرا که عصر حکومت این خودروها آغاز شده و شاید در آیندهای نه چندان دور بهترین امکانات، تجهیزات، قدرت، شتاب و رفاه را در این خودروها بیابید.
مسئله suv ها آنقدر در روزگار فعلی پررنگ شده که نمایشگاه خودرویی نیویورک با خودروهایی مانند کنای الکتریکی هیوندایی، لوانته مازراتی در نسخه تروفئو، راو4 تویوتا و اف پیس svr جگوار گرم شده است. با این وجود مدلهای دیگری از خودروها نیز با ویژگیهای فناورانه یا طراحیهای خاص و ویژه نیز در مرکز توجه قرار گرفته و در جایگاه "ترینها" میایستند.
آمادهترین خودروی آینده: جنسیس اسنتیا
اگر به دنیای خودرو علاقهمند باشد، حتما این تصویر احتمالی را در فرضیات خود تجسم کردهاید که سوار بر یک خودران هستید و بدون هدایت فیزیکی از پنجرههای شیشهای یا سقفهای حبابی پلاستیکی به مناظر اطراف خیره شده و از آن لذت میبرید. بخش خودرانی تا حدودی واقعی شده است، اما سقفهای یکپارچه و حباب شکل همچنان در محفظههای بازیافت و ذخیره قرار دارند. اینک ما شاهد اسنتیای جنسیس در قالب یک مدل مفهومی الکتریکی پرفورمنس و یک سقف شفاف هستیم. بازوی لوکسساز هیوندایی در این خصوص اعلام کرده این مدل مفهومی اولین خودروی تمام الکتریکش محسوب میشود و قرار است مدلی شبیه آن تا سال 2021 در دسترس مشتریان قرار گیرد.
عجیبترین فناوری آینده: سوبارو فارستر
احتمالا سوبارو فارستر آخرین خودرویی است که انتظار داشتیم به فناوری تشخیص چهره مجهز شود. خودروسازان ژاپنی معمولا به دلیل ویژگی ضریب اطمینان خودروها و قابلیت فروش دوباره محصولاتشان در جهان معروف هستند و خودروهای آنها به سختی به فناوریهای جدید مجهز میشوند. با این تفاسیر فناوری جدید "درایور فوکوس" در فارسترهای جدید سوبارو عجیب خواهد بود. این سامانه فناورانه میتواند علایم خستگی، حال نامساعد و حواسپرتی راننده را تشخیص دهد. از طرفی این فناوری روی 5 کاربر اجرایی میشود و خودرو با شناسایی صورت میتواند تنظیمات صندلی، سامانه اطلاعات و سرگرمی و شرایط حرارتی درون خودرو را با توجه به نیاز و سلیقه کاربر شناخته شده، تغییر دهد. انتظار داریم چنین فناوریهایی به کاهش تلفات جادهای در آینده منجر شوند.
نمایشیترین پیکآپ آینده: فولکسواگن تانواک
این خودرو به مدل اطلس فولکسواگن شبیه است، اما در بازطراحی، آفرودی و قدرتمند به نظر میرسد. نورهای LED به کار رفته در این خوردو به وفور دیده میشوند و جلو پنجره در ساختار کانسپت درخشان به نظر میرسد، بنابراین با این خودرو عکس سلفی بگیرید! پیشبینی میشود این خودرو به زودی در فیلمهای هیجانی ژست بگیرد و به زیر پای بازیگران برود. در نمای جلویی این کانسپت چراغهای LED، کاپوت عضلانی و سپری متفاوت با یک وینچ مرکزی دیده میشود. در نمای عقبی هم چراغهای LED قرمزرنگی در بالا و پایین حفظه بار به چشم میخورند. این ویژگی در شبهای سخت و تاریک یک بیراههنوردی به راننده و سرنشینان کمک خواهد کرد.
کیا K900
خودروی خوبی است. نگاه فنی به آن قطعا آزارتان نخواهد داد. اما احتمالا ظاهر و طراحی این خودرو جذبتان نخواهد کرد. نگاه به خودرو نه هیجان را برایتان تداعی میکند و نه تهاجمی بودن و چالاکی را خاطر نشان میکند. از طرفی بیش از اندازه جعبهای و شاید بد شکل ظاهر شده و کیا باید از طراحیهای جدید که در استینگر یا دیگر خودروهای جدیدش بهره برده، در این خودرو نیز استفاده کند.
سخاوتمندترین خودرو در طراحی خودران: نیسان آلتیما
ویژگی منحصربه فرد نیسان آلتیما در نسل جدید، میتواند سود جستن از سیستم رانندگی نیمه مستقل "پروپایلوت" باشد که به غیر از نیسان آلتیما تنها بر روی 2 برند دیگر مورد استفاده قرار گرفته است و در شرایط خاص، میتواند هدایت اتومبیل را برعهده بگیرد، هرچند اعتماد کامل به این سیستم جایز نیست و راننده باید مراقب رفتار این سیستم باشد تا در شرایط بحرانی و عدم کنترل و یا تشخیص خطر توسط سیستمهای خودرو وارد عمل شده و کنترل اتومبیل را به دست بگیرد. این فناوری معمولا روی خودروهای خودروسازان فوق لوکس و بزرگ به کار میرود و کاربرد آن برای خودرویی مانند آلتیما دست و دلبازی بزرگی محسوب میشود.