طرز تهیه سوپ رژیمی و مقوی
منبع خبر /
تغذیه و سلامت /
18-01-1397
سوپ کلم بروکلی غذای سبک و خوشمزه ای است که به افرادی که رژیم غذایی دارند توصیه می شود
شفاآنلاین>تغذیه> در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه یک نوع سوپ مقوی و خوشمزه آشنا کنیم .
به گزارش شفاآنلاین،سوپ کلم بروکلی غذای سبک و خوشمزه ای است که به افرادی که رژیم غذایی دارند توصیه می شود. برای پختن این سوپ خوشمزه کافی است تا دستورالعمل(Instructions) زیر را انجام دهید.
زمان تهیه: در حدود ۴۵ دقیقه
برای چهار نفر
مواد لازم:
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد خُرد شده نگینی
سیر دو حبّه رنده شده
کلم بروکلی: سه فنجان قطعه قطعه شده
سیب زمینی: یک عدد کوچک خرد شده به شکل مکعبی
آب مرغ: ۴ فنجان بدون چربی
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
جوز هندی پودر شده یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
روغن را درون قابلمه ریخته و روی شعله متوسط قرار دهید تا کمی داغ شود. سیر و پیاز را به روغن اضافه کنید و در حدود سه دقیقه برگردانید تا رنگ پیاز شفاف شود.
سپس بروکلی، آب مرغ و سیب زمینی را به آن اضافه کرده، شعله ی گاز را کم می کنیم و می گذاریم تا پانزده دقیقه بجوشد و کلم بروکلی باز شود.
مواد را از قابلمه خارج کرده و درون مخلوط کن برقی می ریزیم و می زنیم تا یکدست شود.
بعد از آن که مواد(Materials) یکدست شد آن را از مخلوط کن خارج کرده و باز در قابلمه می ریزیم و نمک و فلفل و جوز هندی را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. نیازی نیست که سوپ بجوشد. در نهایت آن را درون ظرف ریخته و سرو می کنیم.
به گزارش شفاآنلاین،سوپ کلم بروکلی غذای سبک و خوشمزه ای است که به افرادی که رژیم غذایی دارند توصیه می شود. برای پختن این سوپ خوشمزه کافی است تا دستورالعمل(Instructions) زیر را انجام دهید.
زمان تهیه: در حدود ۴۵ دقیقه
برای چهار نفر
مواد لازم:
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد خُرد شده نگینی
سیر دو حبّه رنده شده
کلم بروکلی: سه فنجان قطعه قطعه شده
سیب زمینی: یک عدد کوچک خرد شده به شکل مکعبی
آب مرغ: ۴ فنجان بدون چربی
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
جوز هندی پودر شده یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
روغن را درون قابلمه ریخته و روی شعله متوسط قرار دهید تا کمی داغ شود. سیر و پیاز را به روغن اضافه کنید و در حدود سه دقیقه برگردانید تا رنگ پیاز شفاف شود.
سپس بروکلی، آب مرغ و سیب زمینی را به آن اضافه کرده، شعله ی گاز را کم می کنیم و می گذاریم تا پانزده دقیقه بجوشد و کلم بروکلی باز شود.
مواد را از قابلمه خارج کرده و درون مخلوط کن برقی می ریزیم و می زنیم تا یکدست شود.
بعد از آن که مواد(Materials) یکدست شد آن را از مخلوط کن خارج کرده و باز در قابلمه می ریزیم و نمک و فلفل و جوز هندی را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. نیازی نیست که سوپ بجوشد. در نهایت آن را درون ظرف ریخته و سرو می کنیم.