دستور پخت چیکن ماسالا

منبع خبر / زودی / آشپزی / ۱۹-۰۱-۱۳۹۷

دستور پخت چیکن ماسالا چیکن ماسالا یه مرغ فوق‌العاده خوش طعم و عالیه که طی دو مرحله پخته می‌شه. می‌تونین به جای گرام ماسالا تو دستور پخت چیکن ماسلا از پودر کاری استفاده کنین. این طرز تهیه چیکن ماسالا برای ۶ نفره. مواد لازم جهت چیکن ماسالا : ماست پرچرب                                 نصف...

دستور پخت چیکن ماسالا

چیکن ماسالا یه مرغ فوق‌العاده خوش طعم و عالیه که طی دو مرحله پخته می‌شه. می‌تونین به جای گرام ماسالا تو دستور پخت چیکن ماسلا از پودر کاری استفاده کنین. این طرز تهیه چیکن ماسالا برای ۶ نفره.

مواد لازم جهت چیکن ماسالا :

ماست پرچرب نصف پیمانه نمک یک و نصف قاشق چایخوری زردچوبه ۱ قاشق چایخوری گرام ماسالا یا پودر کاری ۱ قاشق چایخوری زیره سبز ۱ قاشق چایخوری سینه مرغ بدون پوست و استخوان یک کیلو

برای تهیه سس:

کره ۴ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده ۱ عدد پودر زنجبیل نصف قاشق غذاخوری گرام ماسالا یک و نیم قاشق چایخوری زیره سبز یک و نیم قاشق چایخوری پوره گوجه فرنگی نیم کیلو خامه ۱ پیمانه نمک ۱ قاشق چایخوری شکر ۱ قاشق چایخوری فلفل یک چهارم قاشق چایخوری

دستور پخت چیکن ماسالا

دستور پخت چیکن ماسالا :

سینه‌های مرغ رو به صورت تیکه‌های ۵–۶ سانتی خرد می‌کنیم.

تو یه کاسه بزرگ ماست، نمک و بقیه ادویه‌ها رو می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم.

مرغ خرد شده رو توی مایع می‌ریزیم و زیر و رو می‌کنیم.

روی کاسه رو می‌پوشونیم و اونو چند ساعتی تو یخچال می‌ذاریم.

روی یه سینی فر ورقه آلومینیومی می‌کشیم و یه توری فلزی پایه‌دار روش می‌ذاریم.

مرغ‌ها رو روی توری می‌چینیم و سس اضافی رو هم روش می‌مالیم.

سینی رو تو فر می‌ذاریم و ۱۰ دقیقه شعله بالای فر رو روشن می‌کنیم.

کره رو تو یه تابه بزرگ روی حرارت متوسط آب می‌کنیم.

پیاز خرد شده رو با زنجبیل توی تابه می‌ریزیم.

چند دقیقه تفت می‌دیم و مرتب هم می‌زنیم.

ادویه‌ها رو اضافه می‌کنیم.

پوره گوجه، خامه، نمک، شکر و فلفل رو با نصف پیمانه آب اضافه می‌کنیم.

صبر می‌کنیم سس غلیظ بشه.

مرغ که حالا روش کباب شده رو توی سس می‌ریزیم و می‌ذاریم روی شعله ملایم بمونه تا مغزپخت بشه.

چیکن ماسالا را با پلو یا نان سرو می‌کنیم



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

طرز تهیه حلوا برنجی خوش طعم و ایده آل در خانه