دستور پخت آقا گردک
آقا گردک یه نوع شیرینی خشکه که شبیه به قطاب ولی بدون مغز درست میشه. این دستور پخت آقا گردگ نیاز به فر نداره و به راحتی توی خونه و با تابه درست میشه.
مواد لازم جهت آقا گردگ :
آب ۱ پیمانه روغن ۲ پیمانه آرد ۸۰۰ گرم روغن برای سرخ کردندستور پخت آقا گردک :
آب و روغن رو مخلوط میکنیم.
آرد رو کم کم تو آب میریزیم و بهم میزنیم تا مایه خمیری بشه که به دست نمیچسبه.
از خمیر گلوله هایی بر میداریم.
نوار لوله ای شکل درست میکنیم و از نوار به اندازه یک دور انگشت، به انگشت میپیچیم و سرش رو بهم میچسبونیم و به صورت حلقه در میاریم.
به همین شکل همه حلقه ها رو درست میکنیم.
حلقه ها رو با روغن زیاد روی حرارت ملایم سرخ میکنیم.
بعد اینکه پف کرد و طلایی شد، در میاریم و تو صافی میچینیم.
اگه خوب پف نکردن، یک قاشق چایخوری جوش شیرین به مایه اضافه میکنیم.
خاکه قند و یه کم هل کوبیده رو مخلوط میکنیم.
آقا گردک ها رو تو خاکه قند میغلطونیم و تو دیس میچینیم.
اینم از طرز تهیه آقا گردک، یه کم پسته آسیاب شده برای تزیین روشون میپاشیم.