برگزاری گفتمان دینی قرآن و اهل‌بیت(ع) در قصرشیرین

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۳۹۷ فروردین ۲۹, چهارشنبه ساعت ۱۱:۱۸۰ رأیبدون امتیاز
برگزاری گفتمان دینی قرآن و اهل‌بیت(ع) در قصرشیرین

گروه معارف- گفتمان دینی با موضوع قرآن و اهل‌بیت(ع) در دبستان پسرانه معلم شهرستان قصرشیرین برگزار شد.

حسن شهبازی، کارشناس امور فرهنگی تبلیغات اسلامی قصرشیرین در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه، گفت: گفتمان دینی با موضوع قرآن و اهل‌بیت(ع) در دبستان پسرانه معلم شهرستان قصرشیرین برگزار شد.
وی افزود: قرآن جامع‌ترین پیام از ملکوت برای بشریت است که برنامه زندگی بشر را مشخص می‌کند و از جمله اهداف نزول قرآن هدایت است.
شهبازی تصریح کرد: فراگیری قرآن و عمل به رهنمودهای آن موجب نجات است.
کارشناس امور فرهنگی تبلیغات اسلامی قصرشیرین به جدایی‌ناپذیری اهل‌بیت(ع) و قرآن اشاره و عنوان کرد: بشر ناچار است برای رسیدن به هدف نهایی به دو ریسمان محکم الهی یعنی قرآن و عترت دست بیاویزد.
وی گفت: باید اصلی‌ترین و ریشه‌ای‌ترین برنامه‌های تربیتی تعمیق و ترویج برنامه‌ها و فعالیت‌‌های قرآنی در مدارس باشد.
شهبازی اظهار کرد: نظام آموزشی ما برای تربیت اسلامی آینده‌سازان این مرزوبوم باید به برنامه‌ها و فعالت‌های قرآنی در مدارس توجه ویژه‌ای داشته باشد.
کارشناس امور فرهنگی تبلیغات اسلامی قصرشیرین تصریح کرد: امیدواریم با بهره‌گیری از قرآن و سایر ظرفیت‌های موجود در این راه گام اساسی برداشته شود.
انتهای پیام

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...