چرا باید تخم مرغ را قبل از مصرف بشوییم؟
نحوه ی نگهداری و پختن تخم مرغ و برخی نکات مهم درباره ی آن را برایتان در این مطلب ذکر کرده ایم.تخم مرغ را فقط قبل از مصرف بشویید.
به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز، شستن پوسته تخم مرغ ازآنجاکه باعث باز شدن منافذ آن شده واحتمال انتقال آلودگی رابه درون تخم مرغ افزایش می دهد مناسب نیست و باید هنگام مصرف شسته شود.
احتمال آلودگی پوسته تخم مرغ زیاد است و نباید در محفظه هایی که به عنوان جا تخم مرغی در یخچال ها تعبیه شده قرارداده شود، بلکه باید در ظروف دربسته، در یخچال و در درجه حرارت پائین تر از ۱۰ درجه سانتیگراد نگهداری شود.
در صورتی که تخم مرغ به مدفوع آغشته یا خون آلود بود و یا ترک داشت، بهتر است شسته شده و بلافاصله مصرف شود، باید از قراردادن تخم مرغ در کنار سایر مواد غذایی خودداری کرد و پس از تماس با تخم مرغ، دست ها را باید شست.در گذشته برخی عقیده ها رایج بود که اگر تخم مرغ به صورت خام یا نیم پز مصرف شود مقوی تر است، تخم مرغ برای خوردن باید کاملا پخته شود و حرارت ۷۰ درجه سانتیگراد به کلیه قسمت های آن برسد و زرده و سفیده کاملا سفت شود.
برای آب پز کردن تخم مرغ باید آن را بعد از جوش آمدن آب به مدت ۵ تا ۷ دقیقه در حال جوش قرار داد تا زرده آن کاملاً سفت شود و نیز در پختن مواد غذایی دارای تخم مرغ دقت شود تا حرارت به تمام قسمت های آن برسد به طوری که قسمت های مختلف آن سفت شده و به صورت شل نباشد.
نمناک
2025