طرز تهیه رتی مرغ در نان بریوش (غذای فرانسوی)

دسته‌بندی: انواع غذاهای خارجیتاریخ انتشار: ۱۳۹۷ فروردین ۳۱, جمعه ساعت ۶:۰۰
طرز تهیه رتی مرغ در نان بریوش (غذای فرانسوی)

رتی یکی از غذاهای فرانسوی می‌باشد که به همره نان بریوش پخته می‌شود. در این مطلب شما را با طرز تهیه رتی مرغ در نان بریوش که غذایی فرانسوی است و در کنار سس مخصوص و گراتن سیب زمینی و گل کلم سرو می شود، آشنا خواهیم کرد. غذایی شیک و مجلسی که به میز غذای شما تنوع خاصی می بخشد.