گفتگو با بازیگر نقش الیزابت در پایتخت ۵


گفتگو با بازیگر نقش  الیزابت در پایتخت 5

نیلوفر رجایی فر می گوید:«پایتخت ۵» سکوی پرتاب من است.من عاشق نقشم بودم.

گفتگو با بازیگر نقش "الیزابت"در پایتخت 5 اتاق خبر ۲۴:

رجایی فر درخصوص ایفای نقش خود در این سریال گفت: بازی در سریال تلویزیونی «پایتخت ۵» برای من مثل رسیدن به نقطه عطف و اوج بود و به تعبیری سکوی پرتابی برای انتخاب‌های من و حضور در سینما و تلویزیون است. در واقع حضور در این مجموعه و همکاری با گروه حرفه‌ای «پایتخت ۵» تجربه‌ای شیرین و مهمی بود که اگر نقطه اوج هم نباشد، باز برای من اهمیت بالایی دارد.

وی افزود: من عاشق نقش الیزابت بودم و خیلی خوب با آن ارتباط برقرار کردم و دوستش داشتم. فکر می‌کنم مردم هم او را دوست داشتند و توانستند با الیزابت ارتباط برقرار کنند.
رجایی‌فر با اشاره به همکاری و تعامل خوب گروه سازنده مجموعه «پایتخت ۵» افزود: کارکردن با آقای تنابنده و مقدم نیز افتخاری برای من بود که کار‌های دوباره با آن‌ها این افتخار را دوچندان می‌کند. البته نباید حضور گروهی گرم، صمیمی و مهربان را نادیده گرفت و از آن سخن نگفت.
وی اظهار کرد: در واقع «پایتخت ۵» برای من که عاشق بستر خانواده هستم، یک محیط گرم خانوادگی بود و فکر می‌کنم همه این صمیمیت را حس می‌کنند.
رجایی‌فر خاطرنشان کرد: هم اکنون مشغول کار در سریال شبکه نمایش خانگی «ممنوعه» به کارگردانی امیر پورکیان هستم که نقشی متفاوت را ایفا می‌کنم و امیدوارم مردم آن را دوست داشته باشند.



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز


نظرات (0)
    
No ratings yet. Be the first to rate!
هنوز نظری ارسال نشده است
ارسال با عنوان
×
رتبه دهید:
    
0   / 450   کاراکتر
Suggested Locations
کد تصویری را وارد کنید
۱۵ فیلم برتر شاهرخ خان برای علاقمندان به فیلم هندی