دستور پخت پای اسفناج
پای اسفناج یکی از غذاهای متنوع و لذیذه که میتونین تو وعده ناهار میل کنین. دستور پخت پای اسفناج به خاطر وجود اسفناج از ارزش غذایی بالایی برخورداره. این دستور پای اسفناج برای ۴ نفره.
مواد لازم جهت پای اسفناج :
خمیر یوفکا مستطیل ۹ برگ اسفناج ۲۰۰ گرم پیاز ۳ عدد پنیر پارمزان ۳ قاشق غذاخوری شیر نصف لیوان سیر رنده شده ۱ قاشق مربا خوری کره ۲۰ گرم پنیر پیتزا به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازمدستور پخت پای اسفناج :
فر رو با دمای ۱۷۰ درجه گرم میکنیم.
پیاز ها رو خرد میکنیم و با یه کم روغن تفت میدیم.
زرچوبه و فلفل رو اضافه میکنیم.
توی یه قابلمه کمتر از یک چهارم لیوان آب میریزیم.
اسفناج ها رو خیلی درشت خرد میکنیم و توی قابلمه میریزیم.
در قابلمه رو میبندیم و حرارت رو ملایم میکنیم تا اسفناج ها بپزن.
در قابلمه رو برمیداریم تا آب اضافی اسفناج هم تبخیر بشه.
سیر رنده شده و کره رو با هم تفت میدیم.
شیر و نمک رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا شیر داغ بشه ولی جوش نیاد.
کف قالب پای رو چرب میکنیم.
یه لایه از ورق خمیر رو توی قالب میذاریم و با یه فرچه ورق رو به مخلوط شیر و کره آغشته میکنیم.
لایه لایه خمیر رو میچینیم و هر لایه رو به مایع شیر و کره آغشته میکنیم.
همه سطح قالب باید کاملا پوشیده بشه.
حالا اضافات خمیر رو با قیچی میبریم.
توی یه کاسه اسفناج پخته که کاملا آبش رو کشیدیم، پیاز داغ و پنیر پارمزان و حدود ۳ قاشق سوپخوری مایه شیر و کره رو میریزیم و مخلوط میکنیم.
مواد رو روی سطح خمیر یوفکا پخش میکنیم.
یه کم پنیر پیتزا روی سطح مواد پخش میکنیم.
۴ لایه خمیر دقیقا مثل لایه های زیری روی سطح مواد میچینیم و هر لایه رو به مخلوط شیر و کره آغشته میکنیم.
باز قسمت های اضافی خمیر یوفکارو میبریم و سطح پای رو کاملا با پنیر میپوشونیم.
قالب رو برای نیم ساعت اتو فر میذاریم تا ورقه های یوفکا برشته بشن و پنیر هم آب و طلایی بشه.
اینم از طرز تهیه پای اسفناج خوشمزه که حاضره و میتونیم سرو کنیم. نوش جان !