دستور املت گوجه و اسفناج


دستور املت گوجه و اسفناج املت گوجه و اسفناج چیزی بیشتر از یک املت معمولیه. ترکیب تخم مرغ، اسفناج، گوجه و بیکن یک وعده سالم و مغذیه. از دستور املت گوجه و اسفناج به عنوان وعده صبحانه استفاده کنین. این طرز تهیه املت گوجه و اسفناج برای 4 نفره. مواد لازم جهت املت گوجه و اسفناج : کالباس بیکن سرخ شده       4 ورقه تخم...

دستور املت گوجه و اسفناج

املت گوجه و اسفناج چیزی بیشتر از یک املت معمولیه. ترکیب تخم مرغ، اسفناج، گوجه و بیکن یک وعده سالم و مغذیه. از دستور املت گوجه و اسفناج به عنوان وعده صبحانه استفاده کنین. این طرز تهیه املت گوجه و اسفناج برای ۴ نفره.

مواد لازم جهت املت گوجه و اسفناج :

کالباس بیکن سرخ شده ۴ ورقه تخم مرغ ۸ عدد اسفناج ۴ پیمانه گوجه ۱ عدد ریحان خرد شده ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری شیر ۱ قاشق غذاخوری نمک نصف قاشق چایخوری فلفل یک چهارم قاشق چایخوری

دستور املت گوجه و اسفناج

دستور املت گوجه و اسفناج :

فر رو با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم.

تخم مرغ‌ها رو تو یه کاسه‌ می‌شکنیم.

شیر، ریحان خرد شده، نمک و فلفل رو با تخم مرغ ها مخلوط می‌کنیم.

روغن زیتون رو تو یه تابه می‌ریزیم و روی حرارت متوسط داغ می‌کنیم.

اسفناج رو توی تابه می‌ریزیم.

چند دقیقه تفت می‌دیم تا برگ‌های اسفناج بپزن.

کالباس بیکن رو بهش اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

مخلوط تخم مرغ رو به تابه اضافه می‌کنیم.

گوجه رو ورقه می‌کنیم و روی محتویات تابه می‌چینیم.

وقتی املت خودش رو گرفت تابه رو به فر منتقل می‌کنیم.

می‌ذاریم ۱۵ دقیقه تو فر بمونه تا خوب بپزه.

املت گوجه و اسفناج رو مثل پیتزا برش می‌زنیم و سرو می‌کنیم.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

تزیین غذاهای ایرانی با خلاقیت های زیبا و دوست داشتنی برای مهمانی ها