دستور املت گوجه و اسفناج
املت گوجه و اسفناج چیزی بیشتر از یک املت معمولیه. ترکیب تخم مرغ، اسفناج، گوجه و بیکن یک وعده سالم و مغذیه. از دستور املت گوجه و اسفناج به عنوان وعده صبحانه استفاده کنین. این طرز تهیه املت گوجه و اسفناج برای ۴ نفره.
مواد لازم جهت املت گوجه و اسفناج :
کالباس بیکن سرخ شده ۴ ورقه تخم مرغ ۸ عدد اسفناج ۴ پیمانه گوجه ۱ عدد ریحان خرد شده ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری شیر ۱ قاشق غذاخوری نمک نصف قاشق چایخوری فلفل یک چهارم قاشق چایخوریدستور املت گوجه و اسفناج :
فر رو با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
تخم مرغها رو تو یه کاسه میشکنیم.
شیر، ریحان خرد شده، نمک و فلفل رو با تخم مرغ ها مخلوط میکنیم.
روغن زیتون رو تو یه تابه میریزیم و روی حرارت متوسط داغ میکنیم.
اسفناج رو توی تابه میریزیم.
چند دقیقه تفت میدیم تا برگهای اسفناج بپزن.
کالباس بیکن رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.
مخلوط تخم مرغ رو به تابه اضافه میکنیم.
گوجه رو ورقه میکنیم و روی محتویات تابه میچینیم.
وقتی املت خودش رو گرفت تابه رو به فر منتقل میکنیم.
میذاریم ۱۵ دقیقه تو فر بمونه تا خوب بپزه.
املت گوجه و اسفناج رو مثل پیتزا برش میزنیم و سرو میکنیم.